Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’e Hendek ziyaretinde, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.
Milletvekili Üstün, esnaf ziyareti öncesinde 2. OSB’de fabrika ziyaretleri yapıp daha sonra Hendek’teki esnafları tek tek ziyaret ederek, Referandumda “EVET” desteği istedi.


“Hendek gerekeni yapacaktır”
Üstün ziyaretlerde, yapılacak olan Referandumun bir şans olduğunu belirterek, “Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çok önemlidir. Hendek inşallah referandumda ‘EVET’ vererek destek verecektir.  İstikrarın sürmesi gerekiyor. 16 Nisanda Türkiye tarihi bir karara imza atacak. Hendek bu güne kadar göstermiş olduğu güçlü iradesini 16 Nisanda da göstererek gerekeni yapacaktır inşallah” dedi.

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, esnaf ziyaretleri sonrasında Hendek Belediyesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Üstün’ü, Başkan İrfan Püsküllü karşıladı. Başkan Püsküllü, Milletvekili Üstün’e çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kısa bir sohbetin ardından Milletvekili Üstün Hendek’ten ayrıldı.