Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Erol Aydın ve teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafla buluşan, teşkilat toplantılarına katılan Uncuoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Adapazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balaban’ı ziyaret eden Uncuoğlu, Pasaj 2000 çevresi, Tarihi Uzunçarşı, Ayakkabıcılar Çarşısı, Kapalı Çarşı ve Aynalıkavak Meydanında esnafla bir araya geldi, Adapazarı Belediyesi tarafından çalışmaları devam eden Tarihi İslam Ticaret Bankası Müze Restorasyonunu inceledi.

“İnandığımız yolda yürümeye devam”
AK Parti Adapazarı Kadın Kolları Mahalle Başkanları Toplantısına katılan Uncuoğlu, burada yaptığı konuşmada, kadın kollarının AK Parti için çok önemli olduğunu vurguladı. Gösterdikleri özverili çalışmalar için kadın kollarına teşekkür eden Uncuoğlu, “Hükümetimizin, teşkilatlarımızın ve belediyemizin yaptığı çalışmaları hanelere en güzel şekilde aktaran, hiç yorulmayan ve her daim hazır olan Kadın Kollarımızın gayretlerine şahidiz. Hepsinden Allah razı olsun. Yılmadan, yorulmadan ve hep birlikte, inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Mutlu Işıksu’ya hizmet teşekkürü
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun 84 mahallede devam eden çalışmaları teşkilat mensuplarına sunmasının ardından konuşan Milletvekili Uncuoğlu, “Mutlu Başkanımız, hangi mahallenin, özelliğine göre neye ihtiyacı varsa homojen ve kapsamlı bir çalışma ortaya koyarak hizmet etmeye devam ediyor. Çalışmalarını da ayrıntılı ve şeffaf bir sunumla başarılı bir şekilde ortaya koyuyor. Meydan Projesini de heyecanla bekliyorum. Bu vizyon projenin örnek ve çok kıymetli bir çalışma olduğuna da inanıyorum. Mutlu Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Pandemi ile destansı mücadele
Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde AK Parti Adapazarı Teşkilat Toplantısına ve akabinde Şeker Mahallesindeki programa katılan Uncuoğlu, önemli açıklamalar yaptı. Türkiye’nin güçlü yürüyüşünü hazmedemeyenlerin yaptıkları yalan ve kirli siyasete rağmen, her alanda çok önemli kazanımların sağlanması noktasında Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gayretli çalışmaların devam ettiği vurgusu yapan Uncuoğlu, “Sağlıkta adeta devrim niteliğindeki hizmetleri yok sayan bir muhalefet anlayışı var. Onlara alıştık ancak özellikle aşı konusunda nasıl bir hizmet verildiğini her daim, her platformda anlatmamız gerekiyor. Vatandaşımızın sağlıklı günlerle tez zamanda buluşması için aşıya ulaşımı çok kolay hale getiren, pandemi ile destansı mücadele sergileyen AK Parti Hükümetine yönelik akla, mantığa sığmayan bir yaklaşımla muhalefet edilse de, millete hizmet aşkımız hiç gerilemeyecek. Sağlık hizmetleri ve aşıya ulaşım noktasında dünyanın önde gelen ülkelerinde neler oluyor, Türkiye’mizde neler oluyor objektif bir değerlendirmeyle bakılsa tablo çok açık bir şekilde ortaya çıkacaktır” diye konuştu. 

“Zillet ittifakının yalanlarını ortaya çıkarmaya devam edeceğiz”
Orman yangınları ile çok gayretli mücadelelerin sergilendiğinin altını çizen Uncuoğlu, Millet İttifakının vahim yaklaşımlarının olduğunu ve atılan yalanları hayretle izlediklerini belirtti. Açıklamalarını sürdüren Uncuoğlu, “Zillet İttifakının yalan siyasetine biz alıştık. Kamera karşısında yalanları sıralarken daha o an gerçek ortaya çıkarılıyor. Anında organize bir oluşum sergileniyor. Sosyal medyada eşzamanlı İngilizce başta olmak üzere yabancı dillerde 35 bin paylaşım yapılıyor, gündem oluşturulmaya çalışılıyor, sonra paylaşımlar hemen siliniyor. Bunların hepsini apaçık görüyoruz ve takip ediyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar, gerçekleri haykırmaya ve Zillet İttifakının yalanlarını teker teker ortaya çıkarmaya devam edeceğiz. Biz, milletimizin ferasetine her zaman inandık, güvendik. Büyük fedakârlıkları görmezden gelerek devletin ve milletin bekasını düşünmeyen, yalan siyaseti güdenlerle topyekûn mücadelemiz sürecek. Türkiye güçlüdür ve güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” ifadelerini kullandı.