Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar; Sofuoğlu’na Serdivan’daki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sakarya’nın Ankara’daki sesi olan milletvekilleri ile teşkilatlar ve yerel yönetimler arasında kurulan bağın ve uyumun son derece önemli ve bir o kadar da değerli olduğunu ifade eden Yusuf Alemdar; “Vekillerimizin, teşkilatlarımızın, yerel yönetimler noktasında bizlerin gayesi aynı. Amacımız hemşehrilerimize en güzel hizmeti sunmak, yaşam kalitesini daha da yükseltmek. Bizler belediye ölçeğinde bu çalışmaları yürütürken, milletvekillerimiz de Ankara’da Sakaryamızın sesi oluyor. Sayın vekilimiz de sık sık hem teşkilatlarımızla hem de bizlerle bir araya geliyor. Bu buluşmalarda fikir alışverişi yapma imkanı da buluyoruz. Spor hayatı boyunca birçok başarıya imza atmış, ülkemizi hakkıyla temsil ederek şampiyonluklar kazanmış olan Milletvekilimiz Kenan Sofuoğlu’nun bu buluşmalarda gençlerimizle bir araya gelmesi bizim için çok değerli. Gençlerimiz onun azim ve sabrı ile elde ettiği başarılardan hem gururlanıyor, hem de tecrübelerinden istifade ederek onu kendilerine örnek alıyor. Bu da bizim için son derece kıymetli bir şey ve gençlerimizden daha çok bizleri mutlu ediyor” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, misafirperverliği için Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a teşekkür ederken; Serdivan genelinde hayata geçirilen yatırımları ve hali hazırda devam eden projeleri de yakından takip ettiğini belirtti.

Özellikle spor noktasında gençlere sağlanan imkanların ve yatırımların kendisi için ayrı bir önem arz ettiğini dile getiren Sofuoğlu; en önemli yatırımın insana ve özelde gençlere yapılan yatırım olduğunu söyledi. Bu bağlamda Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın da ilçe genelinde güzel çalışmalara imza attığını belirten Sofuoğlu, bundan sonraki çalışmalarında da kendisine başarılar dilediğini ifade etti.

Sofuoğlu belediyeden ayrılırken kendisini gören ve fotoğraf çektirmek isteyen gençlerin isteğini de yerine getirdi. Fotoğraf çekiminin ardından gençlerle sohbet etti.