Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesinden sonra Kocaali’ye giden Milletvekili Hasan Ali Çelik, Kaymakamlık, Ziraat Odası, MYO inşaatında inceleme, Kocaali yurt inşaatı yapımı, Ak Parti ilçe teşkilatı, Kocaali İlçe Hastanesi, esnaf ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Hasan Ali Çelik’in, Kocaali ilçesindeki ilk ziyareti Kaymakamlık oldu. Kaymakam Ahmet Odabaş’ı makamında ziyaret eden Çelik, Kocaali ilçesinin sorunları hakkında bilgi aldı Milletvekili Çelik’le birlikte ziyaretlere Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ortaköy Belediye Başkanı Cemal Angın, Ak Parti İl yönetim kurul üyesi Levent Samrıoğlu ve Ak Parti ilçe Başkanı Burak Ak da katıldı.

Daha sonra Ziraat Odası Başkanı Tamer Tunca’yı ziyaret eden heyet fındık rekoltesi ve fındıkçının sıkıntıları hakkında bilgi aldı. 2-B Arazilerinin tapulara “Fındık Bahçesi” olarak tescillenmesindeki sorun hakkında geniş bilgi alan Çelik, konunun çözümü için TKGM ile görüşeceğini belirtti.

Milletvekili Çelik, bir süredir rahatsız olan Celal Koç isimli vatandaşı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kocaali ziyaretinde Meslek Yüksek Okul ve yurt inşaatlarını da gezerek incelemelerde bulunan Milletvekili Hasan Ali Çelik,  Meslek Yüksek Okulu inşaatının hızlı bir şekilde ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çelik ayrıca, hayırsever işadamlarının destek vermesi için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Milletvekili Hasan Ali Çelik, iftarını da Karasu Devlet Hastanesinde, personelle birlikte yaptı.

Teravih namazının ardından Kocaali Merkez Plajındaki Kafeteryalarda vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Hasan Ali Çelik, sahildeki düzenlemeleri beğendiğini ve Kocaali sahilinin hızla cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.