“Bu toprağın güzel insanları2

İlçe Başkanı Resul Yılmaz ile yapılan görüşmede, ilçe Yönetim Kurulu üyesi Tunsu Uzun ve Mehmet Özgen de hazır bulunurken, milletvekili aday adayı olarak yola çıktığını söyleyen Ahmet Orhan,  “Siyasetin insana hizmet merkezli olduğuna inanıyorum. Bizler insanların en hayırlısının, insana hizmet eden, faydalı olan olduğunu öğrendik. Bunu kendimize rehber edinerek bu yola çıktık. Allah’ın izniyle bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum” dedi.

“Allah yolunuzu açık etsin”

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, çıktığı bu hayırlı yolda Ahmet Orhan’a başarılar dilerken, “İlçemizin de adında olduğu gibi eren insanlar bu ilçeden geçer.  İnşallah Allah yolunuzu açık eder. Gençlerin böylesi ulvi görevlere talip olmaları, cesaret göstermeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.  Parti olarak gençlere güveniyor ve inanıyoruz” şeklinde konuştu.

ahmet_orhan_erenler2.jpg

“Hizmet etmek istiyorum”

Görüşmenin ardından, AK Parti Erenler İlçe Yönetim kurulu toplantısına katılan  Milletvekili aday adayı Ahmet Orhan, toplantı öncesinde kendisini tanıttı. Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdiğini ve ESA Proje Park firması ile kendi işini kurduğunu söyleyen Ahmet Orhan, “Bahçeşehir Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetiminde yüksek lisans yapmaktayım. AK parti gençlerin önünü açan ve onlara güvenen, inanan bir parti. Bu partinin bir neferi olmaktan ve bu partinin çatısı altında siyaset yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Siyasetin içinde büyümüş bir genç olarak, milletvekili aday adayı olarak yola çıktım. Önce yüce Rabbimin, sonra sizlerin desteği ile şehrimize ve ülkemize hizmet etmek istiyorum” dedi. 

ahmet_orhan_erenler3.jpg