İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol mesajında şu ifadelere yer verdi; “AK davanın kutlu yürüyüşünün bir neferi olmaktan büyük bir onur duyuyor ve bu davada Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeyi nasip ettiği için Rabbime hamd ediyorum. 14 Ağustos 2001 tarihinde ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek, milletimizin kurduğu ve bizim sadece tabelasını astığımız Adalet ve Kalkınma Partimiz, tüm dünyadaki mazlum ve mağdurların umudu ve davasının ismidir. Bu aziz millet; 19 yıl önce biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik diyerek sözünün arkasında duran, gece gündüz demeden çalışan, ülke içinde-dışında haklarını ve itibarını kuvvetlendiren, merhum Menderes, Özal ve Erbakan’ın yolundan giden, samimi bir lider ve kadirşinas ekibiyle karşılaşmış, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet şiarını düstur edinip, bir, iri, diri, kardeş ve hep birlikte Türkiye olacağız sloganıylayoluna devam etmiştir,  edecektir.
AK Parti siyasetinin, bugün bir dünya partisi ve ümmet davası haline gelmesinde, en önemli güç ve emek sahibi hiç şüphesiz cefakar ve fedakar kadınlarımızdır. Partimiz, kadınlara verdiği önemle ve kadının konumunu güçlendirmeye yönelik icraatlarla, kadınıtoplum hayatında daha etkin ve saygın halegetirmiştir. Partimizin her kademesinde ve hükümetlerimizde görev alan kadınlarımız da artık siyasetin nesnesi değil öznesi olmuştur. 
Bu duygu ve düşüncelerle, güven ve istikrarın sembolü olan AK Parti’mizi, AK sevdamızı kurarak tarihe düşülen notlarda, bizim de katkımızın olmasını sağlayan, başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve yol arkadaşlarımız parti kurucularımıza minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Ahirete irtihal eden dava neferlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle; milletimizle beraber inandığımız yolda AK Parti 19 yaşında diyerek bu dava uğrunda emeği geçen tüm AK sevdalıların 19.yaşgününü tebrik ediyorum.Birliğimizin ve dirliğimizin ilelebet sürmesi temennisiyle, bu günün, ülkemize, milletimize, tüm İslam coğrafyasına ve partiteşkilatlarımıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm milletimize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”