AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Yeni Anayasa’nın oylanacağı referandum süreciyle ilgili Hızırtepe Mahallesinde, mahalle ve sandık yönetimleriyle bir araya geldi. 
Hızırtepe Mahallesindeki toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Ak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Erdem, Mahalle koordinatörü İlçe Yönetim Kurulu üyesi Oğuz Tıkız ve İlçe Yöneticileri,  Mahalle Muhtarı Bedri Aslan, Mahalle temsilcisi Murat Sezer ve mahalle yönetiminin yanı sıra sandık yönetiminde yer alan üyeler ve vatandaşlar katıldı.  


İlçe Başkanı Mustafa Ak,  önümüzdeki referandum sürecinin Türkiye’nin ilerlemesinin önünü açacak bir dönüm noktası olduğunu söyledi.
Referandumu vatandaşların desteği ile geçeceklerini söyleyen Başkan Ak, “Yeni Anayasa süreci Türkiye Büyük Millet Meclisindeki oylamadan sonra halkımızın önüne getirilmiştir. 2002’den bu yana istikrardan yana olan milletimiz bu referandum sürecinde de ülkemizin menfaatlerinden yana oy kullanıp ülkemizi 2023 hedeflerimize taşıyacaktır. AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak mahallerde vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Referandum sürecinde vatandaşlarımızla mahallelerde buluşmalarımızı arttıracağız. Ülkemiz için önemli bir süreç olan Anayasa sürecinde Milletimiz EVET diyerek ülkemizin önünü açacaktır. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Milletvekili Seçilme yaşı 25’ten 18’e indiriliyor. Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri 5 yılda bir aynı gün yapılarak karmaşanın önüne geçilmiş olacak. Meclis’in yetkileri arttırılacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhurbaşkanını denetleyebilecek” dedi.  

Hızırtepe Mahalle temsilcisi Murat Sezer ise, “Mahalle yönetimi olarak, Hızırtepe olarak referandumda Evet diyeceğiz” diyerek İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.