Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayları Dr. Hasan Balaban ile Ali Doğan Eroğlu, seçim çalışmalarını Erenler ilçesi mahallelerinde sürdürdü.

Çaykışla, Kadıköy ve Şeyhköy mahallelerini ziyaret eden MHP adayları, seçmenden destek istedi.

Cumhur İttifakı'na ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne sahip çıkmaya çağıran MHP 3. Sıra Adayı Balaban, "Türkiye büyük bir badire atlattı. 15 Temmuz gecesi meydana gelen hainlik karşısında çok şükür milli şuur uyandı ve bir musibet herkesi kendine getirdi. Ülke için kenetlendik ve Yenikapı ruhu doğdu.  Her şey bitti mi, bitmedi ve aslında daha yeni başlıyor" dedi.

"Milliyetçi Hareket Partisi 15 Temmuz'da nerede durduysa, bugünde aynı yerde duruyor" diyen Balaban, "Yenikapı ruhuna sadık kalan MHP, ülkenin yarınları için Cumhur İttifakı'nın da tarafı olmuştur. Bu taraf, milletin tarafıdır. FETÖ 15 Temmuz'da sonuç alabilseydi, ortada ne siyaset kalacaktı, ne de vatan. Türkiye üzerinde planları olan dış güçler ve terör odakları, içeride siyaset yaptıklarını zannederek dolaşanları maşa gibi kullanıyor, onlar bunun farkında değiller belki ama millet her şeyin farkında.  24 Haziran seçimlerinde gereken cevabı alacaklar" diye konuştu.

Balaban, Türkiye'nin terörle mücadeleye devam edeceğini ve dış odakların hesaplarının alt üst olacağını sözlerine ekledi.

MHP Adayı Ali Doğan Eroğlu ise, partisin seçim beyannamesinden söz ederek, "Genel başkanımızın açıkladığı seçim vaatleri; emekliden öğrenciye, asgari ücretliden asker ve polise, çiftçiden emeklikte yaşa takılanlara, her kesimin ihtiyaç ve beklenti içerisinde olduğu konular. MHP, bunları hayata geçirebilecek iradeyi ortaya koyuyor. Milletimizin MHP'yi meclise güçlü şekilde taşıması halinde, zaten hükümetle devam edecek işbirliği sayesinde de bunların hiç bir olmayacak şeyler değil. MHP'nin eli daha güçlü olsun" dedi.