Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve yönetimini ağırladı. Cumhur İttifakı olarak girdikleri 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla ayrıldıklarını ifade eden Başkan Yüce, nazik ziyareti ve seçim sürecinde sundukları katkılar dolayısıyla Akar’ın şahsında tüm MHP teşkilatlarına teşekkürlerini iletti.

“Her zaman yanınızda olacağız”

Başkan Ekrem Yüce’ye yeni görevinin hayırlara vesile olmasını dileyen MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Sakaryamız için ümitliyiz. Şehrimiz için güzel işler yapacağınıza ve şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğinize şüphemiz yok. Biz teşkilat olarak şehrimize hizmet noktasında sizlerin her zaman yanında olacağız” dedi.

Birliktelik vurgusu

Nazik ziyaretleri dolayısıyla MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla ayrıldık. Sakarya’da yüzde 65’lik oy oranıyla Büyükşehir Belediyeleri arasında 4. olduk. Ayrıca oyumuzu arttırdık. Şimdi hizmet zamanı. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece şehrimizin hizmetten yana yüzü hep gülecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şehrimizin menfaati için elimizden geleni hep birlikte yapacağız” dedi.