MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında gerçekleşen Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

7 Haziran seçimleri öncesi Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından çalışmalarına devam eden MHP Hendek İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği toplantıda MHP’yi Hendek’te ve Sakarya’da iktidara taşımak için ne gerekiyorsa yapılacağı ifade edildi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede “Açıklanan Adaylarımız; Hendeklidir, Akyazılıdır, Karasuludur, Sapancalıdır, Geyvelidir. Kısacası Sakaryalıdır, Türkiyelidir. Bizler dar bölge milliyetçiliği değil Türkiye ve Türk Milliyetçiliği yapan bir davanın mensuplarıyız. Bu duygularla tüm adaylarımızla omuz omuza mücadele ederek Sakarya’mızın TBMM’de Ülkücü, ahlaklı ve dürüst insanlarla temsil edilmesini sağlayacağız. Hendek İlçe teşkilatımız birlik ve beraberlik içerisinde daha da kenetlenerek MHP teşkilatımızı Sakarya’da birinci sıraya taşıyarak iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inancımız tamdır.  Çalışmalarımıza kaldığımız yerden daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Adaylarımıza çıktıkları bu hizmet yolunun hayırlar getirmesini temenni eder 7 adayımıza da sonsuz başarılar diliyorum” dedi.