Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü'nde bir araya gelen MHP Adayları ile muhtarlar, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Bayraktar ile mahalle muhtarları, karşılaştıkları problemleri dile getirirken, MHP Adayı Bülbül ise "Serdivan'ı yakından takip eden, bir dönem belediye başkan adayımız da olan sayın Hasan Balaban, şu an milletvekili adayımız. İlçe başkanımız, belediye meclis üyelerimiz burada. Milletvekili adayımız Mehmet Emin Kaba da Serdivan'da iş yapan, yaşayan biri. Benim ikamet adreslerimden biri de yine Serdivan'dır. Dolayısıyla sorunlara en az sizler kadar direkt muhatap ve vakıfız. Milletvekili olduğumuzda da bu kentteyiz ama bu kez çözüm için burada olacağız" dedi.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını kaydeden Bülbül, "15 Temmuz hafife alınacak, senaryoydu denecek bir hadise değildir ve tehlike henüz geçmemiştir. Kaygılıyız ama korkmuyoruz. Millet iradesinin, terörle kesintisiz ve kararlı mücadeleden yana tecelli edeceğinden şüphemiz yok. Cumhur İttifakı bu kararlılığın adresidir. Türkiye'nin beka sorununu, Türkiye üzerinde hesaplar yapan dış odaklar ile onların taşeronluğunu üstelenenlere milletimizin bir cevabı olacaktır. 24 Haziran seçimi önemlidir. Cumhurbaşkanımız ilk turda seçilmeli,  mecliste denge ve denetim açısından da MHP'nin bu seçimden sayısal olarak daha güçlü çıkması gerekmekte: Vatandaşın tercihinin de bu yönde olacağını görüyoruz. MHP'nin hakkı, adı terörle anılan bir partinin sayısal olarak gerisinde kalması değildir. Milletimizin bu defa MHP'nin hakkını teslim etmesi gerekiyor. Böyle olacağına da kalpten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıda MHP adaylarına İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük ve Serdivan İlçe Başkanı Mükremin Turan ile partililer de eşlik etti.