MHP Adayları Bülbül ve Eroğlu, yoğun geçen Akyazı programında, sırasıyla Muhtarlar Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile Ticaret Odası ve Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Ziyaretlerde meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarından destek isteyen MHP Adayları,  çarşı esnafının da kapısını açtı.

Uygun ve Birinci'ye sürpriz

Bülbül ve Eroğlu, MHP'nin Akyazı'daki kurucularından Mecit Uygun ile eski ilçe başkanı Ahmet Birinci'yi de iş yerlerinde ziyaret etti.

Açba da destek için sahada

MHP Adaylarının ilçedeki son durağı Balbalı Mahallesi oldu. Mahalle muhtarı Hicran Çoklar ve mahalleli tarafından karşılanan MHP heyetinde mevcut Milletvekili Zihni Açba da yer aldı. Partisine ve yeni adaylara destek için sahaya inen Açba, yeni hükmet sistemi ve meclisin yeni dönemdeki güç ve etkinliği ile oyların nasıl kullanılacağı konularında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

"MHP'nin eli güçlü olmalı"

MHP 1. sıra Milletvekili Adayı Levent Bülbül de, Balbalı Mahallesi'nde bir araya geldiği vatandaşlardan destek isteyerek, "MHP'nin mecliste güçlü şekilde temsil edilmesi, yeni süreçte de denge ve denetim açısından memleketin yararınadır" dedi.

Milletvekili Adaylarına, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve MHP Akyazı İlçe Teşkilatı da eşlik etti.