Adapazarı İlçe Teşkilatı Kongresini tamamlayan AK Parti Adapazarı İlçe teşkilatına, MHP Adapazarı İlçe teşkilatı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarete MHP Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Umutlu Güneş ve yönetimi katıldı. MHP Adapazarını; AK Parti Adapazarı Başkanı Mustafa Ak, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos karşıladı. İlçe teşkilatlarında görevli olan yönetim kurulu üyelerinin birbirleri ile tanışmasının ardın söz alan MHP İlçe Başkanı İsmail Küçük, MHP İlçe Yönetimi olarak Adapazarı ilçe teşkilatına yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi. MHP İlçe Başkanı İsmail Küçük; "15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ile birlikte halkımız bir bütün olmuştur. Düşmana karşı tek yumruk olarak vatanımızı böldürmeyiz parçalatmayız demiştir. Türk Milleti olarak dostluk kardeşlik ve birliğimiz her daim devam edecek" dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Ak ise, "Biz tarih boyunca dünyaya hükmeden Osmanlıların torunuyuz. Çanakkale’de Dumlupınar’da nasıl mücadele ettiysek 15 Temmuz darbe girişiminde de Liderimiz, Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Türk Milleti olarak bir bütün olduk. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır sözü 15 Temmuz darbe girişiminde tekrar hayat buldu. Halkımız söz konusu vatan olduğunda ne kadar hassas olduğunu tüm dünyaya duyurdu" dedi.

Başkan Ak, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Adapazarı İlçe yönetim kurulu adına MHP ilçe başkanı İsmail Küçük ve yönetimine teşekkür etti.