Merkez Parti Sakarya Milletvekili Adayı Behçet Top, “Partimiz sadece iktidarın değil Türkiye’deki siyasetin alternatifidir. Çünkü Türkiye’de siyaset bitti, siyasetin ahlakı bile kalmadı” dedi.

Top, “Partimiz, sadece iktidara muhalefet sebebi ile kurulmadı. Partimiz, Türkiye’de siyaseti sil baştan başlatmak için kuruldu. Mevcut siyasete külliyen paydos demezsek Türkiye sıkıntılardan kurtulamaz. Çünkü mevcut siyasette şahsi menfaatler, kin, nifak, hukuksuzluk, yalan, iftira, dedikodu var. Bu siyasetle bir yere gidilmez. Bu siyasetin birleştirici unsurları yok, hep ayrıştırıcı unsurları var. Biz, ahlak, hukuk, adalet üzerinden siyaset yapacağız, bölmeyeceğiz. Bizim kimseyle kavgamız yok. Herkesin değerlerine sahip çıkacağız” diye konuştu.

Tarımsal üretimin her geçen gün düştüğünü, devletin çiftçiyi yönlendirmediğini, yardımda bulunmadığını savunan TOP, üretenin ve tüketicinin perişan olduğunu ileri sürdü.

Merkez Parti Sakarya  Milletvekili Adayı  Behçet Top Söğütlü, Ferizli ve Kaynarca’da vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde vatandaşın mutsuz  ve  gelecekten  endişeli olduğunu  gördüğünü dile getirdi. Top, “Vatandaş perişan, tarlasını sulayamayan, borcunu ödeyemeyen vatandaşlarımız var. Her gün  şunu yaptık  bunu  yaptık  diyorlar. Halkın ayağına  gidince  görüyorsun, tablo ortada  bu  güne  kadar   vatandaşa  bir şey veremeyenlerin bundan sonra  vereceği  bir şey yoktur" dedi.