Heyetlerle görüşülüyor

Yeni mahalleler heyetler halinde Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret ederek mahalleleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuyor. Uzuncaorman, Soğuksu, Nuriye, Sümbüllü ve Kırktepe mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti. Heyetler mahallerinde öncelik arz eden hizmetleri Başkan İnci ile birlikte masaya yatırdılar. Uzuncaorman Mahallesi ara sokaklara bakım, çocuk parkı, Gençlik Merkezi, zemine kalebodur ve okul önüne kilitli parke isterken, Soğuksu mahallesi mahalle içerisinde bulunan dere yatağının ıslah edilmesi, stabilize, cami çevresinin düzenlemesini talep etti.

Ortak akıl

Sümbüllü, Nuriye ve Kırktepe mahalleleri de tarla yollarının bakımlarını, kanalların temizlenmesini, çocuk parkı, top sahası ve otobüs durağı gibi hizmetleri beklediklerini söylediler. Muhtarlarla sürekli istişare halinde olacaklarını söyleyen Başkan İnci ise ortak akılla çalışacaklarını söyledi. 

muhtarlardan_inciye_ziyaret2.jpg

“Çözüm getireceğiz”

Ekiplerin mahalleleri incelediklerini ifade eden İnci, "Bu mahallelerimizin sorunlarına; muhtarı, vatandaşları dinleyip yerinde tespit ederek, çözüm bulmaya çalışacağız. Bölgede bulunan mahallelerimizin hem içme suyu hem de atık su problemleri başta olmak üzere fen işleri ve temizlik işleriyle ilgili eksikliklerini tespit ederek, çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. SASKİ, SEDAŞ başta olmak üzere tüm kurumlarla koordineli çalışıyoruz" şeklinde bilgiler verdi.  

muhtarlardan_inciye_ziyaret3.jpg