AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak Mahalle Temsilcileri ve sandık yönetimlerini bilgilendirmeye devam ediyor. İlçe Teşkilatı son olarak 4 büyük mahallenin temsilcilerini ve yönetimlerini, ilçe teşkilatında ağırlayarak süreçle ilgili bilgilendirdi.
  
Teşkilat için eğitim  
Teşkilat içi eğitim programı kapsamında Mithatpaşa Mahalle temsilcisi Sadrettin Kestaneciler, Mahalle Koordinatörü Ersin Kestaneciler, Tepekum Mahalle temsilcisi Şenol Beriş, Mahalle Koordinatörü Ülker Şenyurt, Maltepe Mahalle temsilcisi Bahattin Ege, Mahalle Koordinatörü Hüseyin Çolak, Hızırtepe Mahalle temsilcisi Murat Sezer, Mahalle Koordinatörü Oğuz Tıkız ile birlikte mahalle  yönetimlerini  İlçe Teşkilatında ağırladı ve halk oylamasıyla ilgili mahalle temsilcileri ile yönetimleri, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak tarafından bilgilendirildi.  
 
İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Bu vatan bizim, bu bayrak bizim. İstikrarımız için, istikbalimiz için, istiklalimiz için Cumhurbaşkanlığı Sistemine ihtiyacımız var. Halk oylaması ülkemiz için önemli bir süreç. Mahalle Koordinatörlerimiz, ilçe yöneticilerimiz sürekli olarak sorumlu olduğu mahallelerde bilgilendirme toplantıları yapıyor. Halk oylaması süreci ile birlikte mahallelerimizdeki çalışmalarımıza hız veriyoruz. Evet dememiz için çok nedenimiz var Güçlü bir Türkiye için, geleceğimiz için 16 Nisan’a kadar tüm mahalle sakinlerimize, mahalle yönetimlerimizle birlikte ulaşarak evet dememizin ne kadar önemli olduğunu aktaracağız. Gelişen ülkelere baktığımız zaman nüfus artış oranıyla birlikte  temsil oranı olan milletvekili sayısının da arttığını görüyoruz. Bunun için 550 olan Milletvekili sayısı yeni sistemde 600’e çıkarılıyor” dedi.