Erenler Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, meclis üyeleri ve partililer yer aldı.
2023 Hedefleri
AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, “Danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hem dün hem de bugün vatanın bölünmez bütünlüğü için toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Hergün yükselen trendi ile AK Parti Türkiye’nin çimentosu hatta taşı toprağı olmuştur. Tek bayrak, tek vatan, tek devlet ve tek millet prensibi AK Parti mensuplarının da ilkesi olmuştur. 2023 hedeflerine ulaşmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın baktığı yerden bakmaya, yürüdüğü yerden yürümeye devam edeceğiz. AK Parti Erenler Teşkilatı olarak bu süreçte üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.


Dava ve Partimiz İçin Çalışacağız
İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Salih Yıldırım, “AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları olarak yeni projelerimiz ve üye güncelleme çalışmalarımız devam etmektedir. Önümüzde bulunan seçimlere hazır olduğumuzu gösteriyoruz. Bizler direklerin tepesinde, bayrak taşımada ve daima sahalardayız” derken; İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, “Milletimizin bağrından gelen ve onların sesine tercüman  olmuş partimizin kadın kolları olarak geleceğe dönük hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Önümüze çıkan engellere aldırmayarak; yılmadan, yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kararlılığımızı Sürdüreceğiz
Başkan Toçoğlu, “Burada dikkat etmemiz gereken hususu hatırlatmak istiyorum. Şimdiye kadar darbeler hep muvaffak olduğu için biz çok mağduriyet edebiyatı yapmadık. Tarihimizde ilk defa bir darbeyi püskürttük. Dolayısıyla devletimizin refleksleri de yeni yeni gelişiyor. Hergün  beklemediğimiz durumlarla karşılaşıyoruz. Ama şunu hepimiz kabul edelim, burada mağdur olan varsa o da bu kalkışmayı önlemek için tankların ve mermilerin önüne göğüslerini siper ederek şehit olan kardeşlerimizin yakınlarıdır, kalkışma esnasında yaralanan gazilerimizdir. Asla bu mağduriyet tezgahına gelmememiz lazım. Bu hainler içimizden temizlenene kadar bu konudaki kararlılığımızı sürdüreceğiz. Bizler kardeşliğimizi sürdürelim. Bundan sonra en çok kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz günler yaşıyoruz” dedi.


Kongre Süreci
Fevzi Kılıç, “Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü kutluyorum. Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlük kavramlarının ne olduğunu ve bunların bedellerinin ne kadar ağır olduğunu 15 Temmuz’da beraberce yaşamış olduk. Bilindiği üzere önümüzde bir kongre süreci var. Bu süreci güzel bir şekilde geçireceğimize inanıyorum. Biz her zaman olduğu gibi görevimizi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. Teşkilatlarımızda verimli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu vesileyle danışma meclisimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.