MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, beraberindeki İl Yönetim Kurulu üyeleri Ömür Açba, Aydın Bahar, Bünyamin Müftüoğlu ve Ahmet Hacıeyüpoğlu ile birlikte Çark Caddesi ve Serdivan’da bulunan ASEM esnaflarıyla bir araya geldi.

YANAN İŞ YERİ

İlk olarak Çark Caddesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kutluata, ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz günlerde işyerinin çatı katında yangın çıkan mobilyacıyı ziyaret ederek işyeri sahipleri Faruk Okur, Halil İbrahim Atak ve Erol Aslan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Zararla ilgili bilgi alan Kutluata işyeri sahipleriyle uzun süre sohbet etti.

GENEL KONULAR

Daha sonra Serdivan’da vatandaşlarla sohbet eden Kutluata, son olarak ASEM’de bulunan bir mobilya mağazasında bölge esnafıyla buluştu. Esnafların sorunlarını dinleyen Kutluata burada ülkenin genel gidişatı, ekonomi, terör ve dış politika konusunda açıklamalarda bulundu. Bölge esnafının taleplerini dinleyen Kutluata’ya Serdivan Belediye Meclis üyeleri ve Serdivan İlçe Yönetimi eşlik etti.

ÇİFTLERLE SOHBET

Mobilyacılarda evlilik hazırlığı yapan çiftlerle karşılaşan Kutluata, çiftlerle bir süre sohbet ettikten sonra kendilerini tebrik ederek kolaylıklar diledi. Ülkede olduğu gibi şehir ekonomisinin büyük bir sıkıntı içinde olduğunu söyleyen Kutluata, mobilya sektörü açısından Serdivan’ın ve ilçe de bulunan imalatçıların çok önemli bir konuma sahip olduğunu dile getirdi.