AK Parti teşkilat mensuplarının tüm kademelerinin bulunduğu buluşmaya İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın yanı sıra Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanları, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Birim Başkanları toplantılarımızla teşkilatımızın birlik ve beraberliğini pekiştiriyor, önümüzdeki mahalli idareler seçim sürecindeki çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme yapma fırsatı buluyoruz” dedi.

Parti olarak yoğun bir sürece girdiklerini ve bu süreçte gerçekleştirilen çalışmaların halkımıza anlatılmasını ve birim başkanlarına bu konuda büyük görevler düştüğünü dile getiren Başkan Kılıç, “Kritik bir seçim sürecine giriyoruz. Partimizin ilk yüz günlük eylem planı çerçevesinde gerçekleştirdiği icraatlar ve teşkilat çalışmalarının halka daha iyi ve daha fazla ulaştırılmasında her birimin görevini üstlenmesi ve konusunda çalışma yapması gerekiyor. AK Parti iktidarı, 16 yıldır bu millete hizmet etmeye kendini adamış durumda. İşte yapılan bu hizmetleri, çalışma ve çabayı halkımıza en iyi şekilde iletmek, sahayı ilmek ilmek dokumak zorundayız. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Onun için her birimin çok iyi çalışması ve üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerekiyor. Zira sizler bu kutlu yürüyüşün dışa açılan yüzüsünüz” diye devam etti.

Kılıç sözlerini, “Ülkemize, şehrimize ve insanlığa dair bir derdimiz varsa ne iş ya da ne görev yapıyor olursak olalım hakkını vermek en iyisini yapma gayretinde olmak zorundayız. Küresel güçlerin ülkemizin 2023 vizyonunu hedef aldığı bu süreçte biz de varız diyorsak, fedakârlık, gayret, üretkenlik ve sorumluluk duygusuyla hareket etme mecburiyetimiz var. Başarı bir ekip çalışması gerektirir. Onun için birimlerinizle ilgili ekipler oluşturun, insanlara sorumluluklar verin ve takibini yapın. Değişik meslek ve eğitim gruplarından insanların bilgi birikim ve tecrübelerinden yararlanın. Kısacası tevazu içerisinde gönülleri yaparak çalışmalarınızı gerçekleştirmeliyiz” şeklinde sürdürdü.

AK Parti Belediyeciliğinin Türkiye’de bir marka olduğunu söyleyen İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmeden önce İstanbul’u televizyonlardan görüyorduk. İstanbul, çöp yığınları arasında kalmış bir şehirdi. Savaştan çıkmış bir kent görünümü vardı. Bugün İstanbul tartışmasız bir dünya şehridir. İşte AK Parti Belediyeciliği de buradan başlıyor. AK Parti Belediyeciliği Türkiye’de bir markadır ve bu marka kendini yapmış olduğu hizmetler ile tescillemiştir. Tabiri caizse belediyecilikte devrim yaptık. Bu sebeptendir ki her yerel seçimde oylarımız artarak devam ediyor. Biz AK Parti olarak vatandaşlarımızın bize verdiği oyların hesabını vereceğimizi bilerek hareket eden bir siyasi partinin mensuplarıyız. Bu anlayış ile hareket ettiğimiz için her daim Allah’ın izniyle de kazanıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler için hedefimiz net, oy oranımızı artırarak tüm belediyeleri tekrar almak istiyoruz” dedi.