Korucuk mahallesi vatandaşlarına cuma namazı çıkışında yapılan aşure ikramına ilgi yoğun oldu. Vatandaşlarla sohbet eden Üstün, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için çok önemli olduğunu, her Türk vatandaşının oyunu kullanması gerektiğini vurguladı.

Türkiye’nin barış ve huzur adası olduğunu belirten Üstün, “Dış güçler, ülkemizin gelişmesine, büyümesine tahammül edemediği için ülkemizi karıştırmak için her türlü planı devreye soktular. Halkımızın uyanık olması gerekiyor. Birlik ve bütünlüğümüz için bu oyunlara gelmememiz gerekiyor” dedi.

Milletvekili Yavuz ise, barış sürecine değinerek, “Biz de boş durmadık. Geçen zaman içerisinde insansız hava aracımızı, yerli yazılımlarımızı ve yerli bombalarımızı yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Terörle mücadelemiz sonuna kadar sürecek.  Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek vatandaşlardan 1 Kasım seçimleri ve hizmetlerin devamı için destek istedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da birlik çağrısında bulunarak, her vatandaşın korkusuzca sandığa gitmesini ve oyunu kullanmasını istedi.