AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce katıldı. Toplantıda Sakarya’nın tamamlanan ve devam eden yatırımları ile projeler, kentin sorunları, belediyeler ve teşkilat çalışmaları ele alındı.

Toplantıyı değerlendiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, ayda bir kez yapılan toplantılarda Sakarya’nın sağlık, maliye, ulaşım, enerji ve eğitim alanındaki yatırımları, projeleri ile belediyelerin hizmetleri ve İl Teşkilatı’nın yürüttüğü çalışmaları ele aldıklarını belirterek; “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte aylık mutat bir şekilde gerçekleştirdiğimiz Koordinasyon ve Değerlendirme toplantımızı İl Başkanlığımızda gerçekleştirdik. Bu tarz toplantıların son derece verimli çıktıları oluyor. Bizler, Sakarya’mızın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Teşkilatlar olarak da yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu manada gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ülkemiz ve şehrimiz adına ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Son olarak AK Parti Sakarya İl Başkanlığının Kurban Bayramı Programına değinen Başkan Tever, “Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın tarifsiz sevinci içerisindeyiz. Bayramlar, ailelerimizin ve milletimizin bir araya geldiği; mutluluk, huzur ve umudun paylaşıldığı kardeşlik günleridir. Her Kurban Bayramı olduğu gibi bu yılda Bayramın ikinci günü İl Başkanlığımızda 9:30-10:30 saatleri arasında bayramlaşma programımızı gerçekleştireceğiz. Bir aile ve millet olma bilinciyle, tüm hemşerilerimizi bayramlaşma programımıza davet ediyor, tüm Sakarya’nın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.