Nitekim Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden beri devlet meselelerinden çok yaptığı “gaflara” gündemde oldu.

Öyle ki yaptığı “gaflarla” çoğu zaman öyle komik duruma düştü ki, sağ olsun bu haliyle hepimizi güldürdü…

Evet, Kemal Kılıçdaroğlu geçen gün yine alışılmadık çıkışlar yaptı. Ancak bu defa haline “gülsek mi, ağlasak mı” karar veremedik.

Zira Bekir Coşkun’un “2015 seçimlerinde kazanma şansınız var mı” sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu “yok” diye cevap vermiş.

Bunun üzerine de Bekir Coşkun köşesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu diline dolayıp “Kılıçdaroğlu seçim kazanırsa şok geçirecek” diye yazdı…

İlahi Kemal Kılıçdaroğlu, “ana muhalefet partisinin” Genel Başkanının ağzından çıkacak cevap mı bu?

Tamam, CHP’nin 2015 seçimlerinde de bir şansı olmadığını herkes biliyor. Ama bir “Genel Başkan” olarak bunu sizin ağzınızdan duymak ilginç.

Anlaşılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi siz Genel Başkan değil “Genel Müdür” olarak kalmışsınız…

Buyurun, Kemal Kılıçdaroğlu’nda “gaflar” bitmez. Dünde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdikleri aday ile ilgili ilginç bir tespit yaptı.

Posta Gazetesi’nden Hakan Çelik’in sorularını cevaplayan Kemal Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu için “bilinen bir isim değildi” itirafında bulundu.

Günaydınnnnn. Yahu bunu şimdi mi anladın? Adamı gündeme getirdiğiniz ilk gün insanlar “buda kim?” diye tepki gösterdi.

Hatta siz bile aday gösterdiğiniz adamın ismini telaffuz edemediniz. Biriniz “Ekmaleddin” derken, diğeriniz “Eklemeddin” dedi.

Şimdi kalkmış, “Ekmeleddin Bey halk bağlamında çok fazla tanınan ve bilinen bir isim değildi” deyip yanlış yaptığınızı itiraf ediyorsunuz…

Dünyanın hiçbir “demokratik” ve “antidemokratik” ülkesinde böyle bir Genel Başkanı o koltukta oturtmazlar.

Sen bir Genel Başkan olarak onlarca “gafa” imza atıp “2015 Genel Seçimleri’nde şansımız yok” diyeceksin ve hala daha o koltukta oturacaksın.

Veya Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “Ekmeleddin Bey’i aday göstermekle hata yaptık” gibi bir açıklama yapacaksın ve o partide kimsenin sesi çıkmayacak…

Merak ediyorum, “gaf” üstüne “gaf” yapan, “oy kullanmasını” beceremeyen, “yürüyen merdivenlere bile ters binen” bir Genel Başkan’dan nasıl bir başarı beklenir?

Bugüne kadar girdiği bütün seçimleri kaybetmiş, üstüne üstlük “2015 Genel Seçimleri” için şimdiden “havlu atmış” bir Genel Başkan’la hangi seçim kazanılır?

Bence, CHP yakın bir tarihte siyaset sahnesinden silinip gitmek istemiyorsa, “Kılıçdaroğlu’suz bir CHP” ile yoluna devam etmeli…