Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç, partisinin mahalle başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kılıç, seçildikleri takdirde bu tür toplantıları periyodik olarak gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek, “Mahalle başkanlarımız bizim için önemli ve değerlidir. Hangi evde kimin ne ihtiyacı var, kim hasta sizlerden öğreniyoruz. Sizler bizim mahallelerde gözümüz, kulağımızsınız. Siyaset, anlamak ve anlaşılmak üzere yapılır. Önce anlayacağız, Erenler de yaşayan insanlar ne bekliyor, iş adamı ne bekliyor. Birde anlaşılacağız, biz kimiz, Erenler’e ne katacağız? Bu yüzden el ele gönül gönüle hep birlikte sahada olacağız, çalışacağız. Toplum bizden ne bekliyor öğreneceğiz, biz Erenler’e ne katabiliriz diye çalışacağız. Seçim sonuçlarına baktığınız zaman Erenler her zaman reisinin, Cumhurbaşkanının yanında olmuş, gereken desteği vermiş. İnşallah bu seçimde Erenler oy rekoru kıracak” dedi.

Ev ev geziyor

Horozlar ve Pirahmetler Mahallelerinde kıraathane ve ev sohbetlerine katılan Kılıç, mahalle halkının sorun ve taleplerine göre çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Kılıç, “Mahallelerimizde çocuk parkı, gençlik lokali, çevre düzenlemeleri gibi talepler ağırlıklı. Bunları göreve geldiğimiz takdirde kısa bir süre içerisinde çözeceğiz. Yanı sıra doğal gaz ulaşmayan yerler var, bu konu ile de yakından ilgileniyoruz. Bazı mahallelerimizde vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarının saatlerine ilave istiyor, inşallah gerekli kurumlar ile irtibata geçere sorunları el birliği ile çözeceğiz” dedi.

İlçesindeki iş adamlarını da ziyaret eden Kılıç, başta küçük esnaflar olmak üzere üreten, istihdam sağlayan firmaların yanında olacaklarını ifade etti. Kılıç, “İlçemizde üreten, istihdam sağlayan firmalarımızın olması bizleri son derece mutlu ediyor. Erenler gelişime son derece açık bir ilçemiz. İnşallah bundan sonrada üreticilerimizi ilçemize kazandırmaya devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Halk eğitim

Çalışmalar kapsamında İlçe Halk Eğitim Müdürü Özge Yalçın’ı ziyaret eden Kılıç, devamında kursiyerlerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kılıç, “Burada çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Bu sayede hem bedenen hem de zihnen dinlenme imkanı buluyorsunuz. Sizlerden gelen talep doğrultusunda görev nasip olduğu takdirde merkeze uzak olan mahallelerimize de kurs imkanı sağlayacağız” diye konuştu.