Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü ile birlikte AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç’ı ziyaret etti. Kılıç’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan İnci, yeni yönetime her zaman destek olacaklarını söyledi.

Sakarya adına büyük zenginlik

AK Parti İl Başkanlığı binasına gelen Başkan İnci’nin ziyaretinde, Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Kılıç’a hayırlı olsun  dileğinde bulunan İnci ‘ Kendisini sadece siyasette değil, hayatın farklı yönlerinde ispatlamış bir il başkanımız oldu. Sakarya adına büyük zenginliktir. 3 Kasım seçimlerinde 6-0 yapan seçim yapan teşkilatımızın başında olan Sayın Kılıç, yine bir destan yazacaktır. ‘ dedi.

Türkiye için kader seçimi

İnci, ‘Türkiye için kader seçimi nitelikte bir seçime gidiyoruz. Cumhuriyet tarihinde ilkleri çoğunlukla AK Parti ile yaşadık. Bu ilklerden biri de Ağustos ayında yaşanan seçilmiş Cumhurbaşkanımızdır. Bu değişimle siyasette ve hayatın çok farklı alanlarında Dünya çapında tanınırlığı ve bilinirliği olan bir siyasi aktör Ahmet Davutoğlu'nu genel başkanımız ve başbakanımız olarak görme imkanımız oldu.”diye konuştu

Sürekli yenileniyor

İnci sözlerine şöyle devam etti: “Üç dönem kuralıda aynı bakış açısının farklı yansıması.  Kişiler değişebiliyor ama kurum kurumsal gücünü muhafaza edebiliyor. Bu yenilenmeyi kendi kadrolarından yapabiliyor.  Bir taraftan toplumun beklentileri doğrultusunda iyi hizmet üretirken, diğer taraftan toplumsal destek almaya devam ederken, aynı zamanda da sürekli kadrolarını yenileyerek, ihtiyaçlara göre genişliyor.”