Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Ekrem Yüce, ‘Kaynarca Gençlik Buluşması' programında Kaynarcalı gençlerle buluştu. Kaynarca Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Murat Kefli'nin de yer aldığı buluşmaya AK Parti Kaynarca İlçe Teşkilatı, İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Kolları'ndan çok sayıda partili katıldı.

“Önceliğimiz okulların çevresi ve ihtiyaçları”

Kaynarca Belediye Başkanı olunca gençler için ne gibi hizmetler yapacaksınız sorusunu cevaplayan Kaynarca Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Murat Kefli, "Öncelikle okullarımızın çevre düzenlemelerini sağlayacağız, laboratuvar ekipmanı ihtiyaçları için destek sağlamaya çalışacağız. Meslek Yüksekokulu çevrelerine yeni spor tesisleri kazandıracağız. Millet veya başka bir deyişle gençlik kıraathanesi de hizmetlerimiz arasında olacak" dedi.

“Başarı için hedef gerekli”

Gençlik ve okul yıllarınız nasıl geçirdiniz sorusunu cevaplayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Benim dönemimde eğitim camiası ideolojik çatışmaların içinde kalmıştı. Çok zor günlerdi. Mevlam bir daha o günleri göstermesin. İki ortaokul diplomam var. İmam Hatip Ortaokulunu bitirdikten sonra İmam Hatip Lisesi'ne gittim. Üniversite İslam Enstitüsü'nü ve Ziraat Fakültesi'ni okudum ama Ziraat Fakültesini tamamlayabildim. Mesleğim Ziraat Mühendisliğidir. Çaykur'da 9 sene Genel Müdürlük yaptım. Aynı zamanda iki üniversitede öğretim görevliliği yapıyorum. Bu süreçte çok sayıda öğrenci tanıma fırsatım oldu. Onlara tavsiyem hayatta iş arayan insan olmayın, aranan insan olun. Öncelikle bir hedefiniz olsun. Başarı için öncelik olarak hedef gerekli. Yarın ne yapacaksın sorusunun cevabını bugünden vermek gerek" dedi.

“Tanışıklığımız okul yıllarından”

Cumhurbaşkanımız ile nasıl tanıştınız sorusunu içtenlikle cevaplayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Cumhurbaşkanımız bizim gönül dünyamızda saygı duyduğumuz bir büyüğümüz. Ben İmam Hatip'te beşinci sınıfta öğrenciyken o altıncı sınıftaydı. O günlerden tanışırız. Muhabbetimiz o günlere dayanır" diye konuştu.