Ziyaretleri kapsamında ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen İshak Sarı’ya başarılar diledi. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Ayhan Kardan, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, AK Parti ile ilçelerin ve şehirlerin geleceğini hazırlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

"Standartlar yükseliyor"

Başkan Zeki Toçoğlu, “Biz gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz bu ülkenin ilerlemesi, kalkınması, daha fazla söz sahibi olabilmesi, dünyadaki mazlumların ve mağdurların sesi olabilmesi için yolumuza devam edeceğiz. Bizim için önemli olan partimizin ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda ülkemize hizmet etmektir. AK Parti ailesi olarak ilçelerimizin ve şehirlerimizin standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz. Bu manada hepinizi tebrik ediyorum Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu.

"Önemli hizmetler"

Başkan Toçoğlu’nun ziyaretinden duyduklarını memnuniyeti dile getiren AK Parti Karasu İlçe Başkanı Sarı ise,”Büyükşehir Belediye Başkanımıza, bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz. Sakarya’da son dönemlerde hayata geçirilen hizmetleri yakından takip ediyoruz. Başkanımız Sakarya’da çok önemli hizmetleri hayata geçiriyor. Biz de AK Parti Karasu ailesi olarak Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden gurur duyuyoruz. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na tüm projeleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

tocoglu_karasuda2.jpg

"50 Yıllık nüfus"

İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, ilçe belediyesi ile ortak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti. Programının devamında Karasu Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, tesislerde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Toçoğlu, “İlçemize değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz. Projelerimizi bölgenin 50 yıllık nüfus projeksiyonunu göz önüne alarak hazırladık. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

"Karasu'nun su geleceği"

Başkan Zeki Toçoğlu, “Bölgenin içme suyu konusunda da sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 13 Milyon TL’lik yeni bir İçmesuyu Arıtma Tesisi kazandırıyoruz. Yeni açılan kuyular ile de Karasu’nun su geleceğini garanti altına alacağız. İçmesuyu Arıtma Tesisimizde de yer tahsisimizi gerçekleştirdik. İhale çalışmalarımız ise devam ediyor. Yaklaşık 4 Milyon TL değerinde olacak projemiz ile bölgede yaşayan vatandaşlarımızın çeşmelerinden birinci sınıf, temiz içmesuyu akacak” dedi.

“Birinci sınıf içme suyu akacak”

Karasu içmesuyu şebeke çalışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “16 Milyon TL değerinde olacak içmesuyu şebeke hattı için de çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu projemizin de ihalesini kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz. Yeni yılla birlikte atıksu arıtma ve içmesuyu arıtma tesislerine kavuşacak. İlçemizin içmesuyu geleceği garanti altına alınacak. Bölge sağlam altyapıya kavuşacak. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu. 

tocoglu_karasuda3.jpg