İYİ Parti Sakarya İl Teşkilatı, yönetim kurulu toplantısında il kongresinin tarihi belirlendi. İl binasında gerçekleştirilen toplantıda, kongresinin 19 Nisan 2020 tarihinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılmasını kararlaştırdı. İYİ Partinin ilk ilçe kongresi ise 23 Şubat tarihinde Geyve ilçesi ile start alacak.

İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan yaptığı açıklamada, “Kongre takvimimiz tüm ilçeler ve il bazında kesinlik kazanmıştır. Bu pazar Geyve ilçe kongremiz ile başlayacağımız kongrelerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Milletimizin partimize olan ilgisi her geçen gün artmaktadır. Bizler de tüm ilçelerimizde bu kongrelerden, bu ilgiye layık olarak daha da güçlenerek çıkacağız. Şimdiden başkanlığa ve yönetimlere aday olan partililerimizi tebrik eder, çıkan sonuçların şehrimize ve memleketimize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

İYİ Parti’de 23 Şubat’ta Geyve ile başlayacak ilçe kongreleri, 29 Şubat’ta Karasu, 1 Mart’ta Pamukova, 4 Mart’ta Kocaali, 7 Mart’ta Karapürçek, 8 Mart’ta Erenler, 14 Mart’ta Ferizli, 15 Mart’ta Adapazarı, 21 Mart’ta Serdivan, 22 Mart’ta Akyazı ve Hendek, 28 Mart’ta Kaynarca ve Sapanca, 29 Mart’ta Taraklı ve Arifiye ilçeleri ile devam edecek.