Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belpa AŞ Genel Müdürü olarak atanan Erkan Güneş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten heyet; yine Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Portaş AŞ Genel Müdürü, İyi Parti GİK üyesi Mesut Özarslan’ı makamında ziyaret etti.



Hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından, İyi Parti Genel Merkezine geçen yöneticiler; Genel başkan yardımcısı Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır’ı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ı ziyaret ederek,karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, “Ankara’ya yapmış olduğumuz ziyaretle çeşitli kademelerde göreve başlayan değerli dostlarımızı ziyaret etme imkanı bulduk. Yine partimiz genel merkezinde yaptığımız görüşmeler ile yaptıklarımızın değerlendirmesi, yapacaklarımızın planlamasına ilişkin fikir alışverişinde bulunma imkanımız oldu. Yaptığımız ziyaretler sonrasında görüyoruz ki partimiz her geçen gün daha da güçlenerek iktidar hazırlığı yapmaktadır. Bu nedenle tüm Sakaryalıları doğrunun, cesurun ve iyilerin yanına davet ediyoruz” dedi.