Karasu Merkez Camii çevresinde ve Mevlana Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, esnaf ve vatandaşlardan ülkenin geleceği için büyük önem taşıyan referandumda “EVET” için destek istedi. Esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan İspiroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi başta olmak üzere anayasa değişiklik maddelerine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan İspiroğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden ilçe esnafı, 15 Temmuz ruhuyla 16 Nisan’a destek sağlayacaklarını belirterek; “Devletimizin, hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Sakarya ve Karasu olarak 16 Nisan’a hazırız” dedi.

Ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan İspiroğlu, referandum çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “Görüyoruz ki Sakarya ve Karasu 16 Nisan’a kilitlenmiş durumda. Çünkü 16 Nisan ülkemiz için çok önemli bir dönüm noktasıdır. İlimiz Sakarya ile birlikte İlçemiz Karasu inşallah en yüksek oy oranıyla referanduma destek sağlayacaktır” diye konuştu.