CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç’ın Seçim İrtibat Bürosunun açılışı yapıldı. Bosna Caddesinde bulunan ofisin açılış törenine CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, CHP PM Üyesi Ayça Taşkent, CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, Sakaryaspor ve Türkiye Partisi İl eski Başkanı Aydın Zengin, CHP Adapazarı Belediye Meclis Adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“Adapazarı’nı büyükşehir gibi görüyoruz”

Açılış programında ilk konuşan CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır oldu. Isır, “Güçlü bir Adapazarı için, güvenilir bir belediye istiyoruz. Bizim hayalimiz 31 Mart’ta kazanmak ve bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Biz Adapazarı’nı büyükşehir olarak görüyoruz. Çalışmalarımıza yağmur çamur demeden devam edeceğiz” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise, “Örgütümüz ele ele vererek, Sakarya’da büyük bir mücadele gösteriyoruz. Seçimi alabilmenin tek koşulu birlikte ev ev dolaşarak İsmail Kılıç’ı anlatmaktır. Adaylarımızı tanıtarak, onların geçmişinde kendi işlerindeki başarılarını bu kenti yönetmekte kullanabileceklerini çok iyi anlatmamız gerek. İsmail Kılıç’ın yolu açık olsun” diye konuştu.

“Ülkemizin geleceği aydınlık diyemeyiz”

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener de açılışta bir konuşma yaptı. Şener, “Çalışmak isteyen, alnının terindeki emeği almak isteyen, ailenin geçimini sağlamak isteyen milyonlarca insanın iş bulmaktan aciz kaldığı bir Türkiye inşa edildi. 16 yıldır hiçbir ileri teknoloji üreten bir tesis oluşturamayan bir iktidar var. Bu tablo devam ettiği sürece ülkemizin geleceği aydınlık diyemeyiz” dedi.

“Adapazarı’nı güçlü günlere taşıyacağız”

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç ise, “Biz bu yola Yeniden Güçlü Adapazarı diyerek çıktık. Tüm örgütümüzle, meclis üyesi adaylarımızla birlikte Adapazarı’nı karış karış gezerek projelerimizden bahsettik, Adapazarlılardan destek istedik. İnşallah 31 Mart’ta Adapazarı’nı yeniden özlediği o güçlü günlerine kavuşturacağız. Seçim irtibat büromuzda projelerimiz, çalışmalarımız ve Yeniden Güçlü Adapazarı hedefimizi vatandaşlarımıza anlatacağız. Bugün burada olan ve destek veren başta Grup Başkam vekilim, Milletvekilim, Parti Meclisi Üyem, İl ve İlçe Başkanım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Seçim İrtibat Bürosunun açılış yapıldı.