AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve İlçe Teşkilat mensupları ile birlikte Kastamonulular Derneği kahvaltısı, İl Müftülüğü 'Haydi çocuklar camiye' projesi ödül programı ve muhtarlar toplantısına katılan AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Nasuhlar, Aşırlar ve Karadavutlu Mahalleleri’nde de vatandaşlarla bir araya geldi.

“Layık olmak için çok çalışacağız”

Kastamonulular Derneği ziyaretinde dayanışmanın öneminden bahseden Işıksu; “Adapazarı'mızdaki o benzersiz birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dayanışmanın daha da kuvvetlenmesi için azami gayret gösterecek ve hemşehrilerimizin teveccühlerine inşallah layık olmaya çalışacağız” dedi. Adapazarı’nın yönetiminde muhtarların katkılarının çok önemli olduğunun altını çizen Işıksu; “Aziz milletimizin teveccühü ile Adapazarı'mızın geleceği için muhtarlarımızla birlikte çalışmayı, işbirliği ortamının daha da gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Yeşili koruyan, doğaya saygılı uygulamalar geliştireceğiz”

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini tek tek not alan Işıksu, çok çalışmaya hazır olduklarını vurgulayarak; “Adapazarı'mızı kendi hikâyesini dikkate alarak geliştirmek için gayret gösterecek, kırsal kalkınmaya destek olarak çiftçilerimizin yüzünü güldürecek faaliyetleri hayata geçirmek için çok çalışacağız. Tabiattaki canlı ve cansız tüm varlıklarla uyumu gözeterek yeşili koruyan, doğaya saygılı uygulamalar geliştirecek, Adapazarı'mızın tarım geleceğine katkı sunacak tüm çalışmalara destek olacağız. Adapazarı'mızı çok seviyoruz ve hemşehrilerimize çok güveniyoruz. Adapazarı'mız için kurduğumuz hayalleri, hayata geçireceğimiz faaliyetleri hemşehrilerimizin görüşlerine sunuyor, fikirlerini alıyoruz. Çok çalışmaya hazırız” dedi.