Başkan Adayı Işıksu, AK Parti Adapazarı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program kapsamında; Yenikent Bölgesi’ni dolaşarak vatandaşlarla buluştu. Işıksu, 15 Temmuz Camili Mahallesi, Korucuk Mahallesi, Korucuk Sosyal Dayanışma Merkezi, Yenikent Halk Eğitimi Merkezi, Kanserder, Adliye Taksi Durağı, Camili 1 Minibüs Durağı ve Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ederek bir ev yemekleri dükkanının açılışına katıldı. Işıksu ayrıca gerçekleştirdiği anlık ev ziyaretleri ile vatandaşların taleplerini aldı.

Yenikent Adapazarı’mızın değeridir

Yenikent Bölgesi’nin Adapazarı için önemini vurgulayan Başkan Adayı Işıksu, bölge sakinlerini mutlu edecek önemli çalışmalar için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Işıksu; “Bizim gönlümüzde sınırlar yok, biz Adapazarı sevdalısıyız. Hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmak istiyoruz ve inşallah sıkmadık el, çalmadık kapı, çözülmeyen sorun bırakmayacağız. Yenikent, Adapazarı'mızın değeridir. Bölgemizin ihtiyaçlarını hızla karşılamak ve daha güzel günlerle buluşmasını sağlamak istiyoruz. Sokak sokak dolaşıyor, meseleleri yerinde dinliyor, çözümünü hep birlikte değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Sevindirecek projeler

Bölgeye yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını ve çok yakında paylaşacaklarını duyuran Işıksu; “Yenikent'imize sözümüz var, şehrimizi inşallah hep birlikte yöneteceğiz. Yenikent Bölgemizde kadınların sosyal ve kültürel yaşamda daha fazla yer almaları ve el sanatlarının kapsamının genişletilmesi noktasında gerçekleşecek çalışmalara destek olmak istiyor; sosyal hizmetlere yeni bir soluk getireceğine inandığımız çalışmalarımızla Yenikentlihemşehrilerimizin teveccühüne layık olmayı hedefliyoruz. Hemşehrilerimizi sevindirecek, sosyal hayatı daha da canlandıracak önemli adımların yanı sıra, çok amaçlı modern kapalı pazaryeri ve rekreasyon çalışmalarını Adapazarı’mıza sunacak ve hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.