31 Mart seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Karasu Belediye Başkanı olan Av. İshak Sarı mazbatasını aldı ve Belediyeye gelerek devir teslim töreni ile tebrikleri kabul etti.

Kalabalık bir topluluk ile Karasu Belediyesine gelen Sarı; “Bir dakika bile durmadan hemen hizmetlerimize başlayacağız. Karasu’yu hak ettiği en yüksek yerlere taşımak için çalışacağız” dedi. Başkan Sarı; “Öncelikle Allah’a hamd ediyorum ki, bu güzel ilçede bu kutsal görevi bize nasip etti. İkincisi, ilçemizin her bir ferdine gerek bize oy versin veya vermesin bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bize gösterilen teveccühü asla karşılıksız bırakmayacağımızı herkesin bilmesini istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Sözlerine devam eden Sarı; “Rabbime şükürler olsun ki, birbirinden değerli yol arkadaşlarımızla bugün buradayız. Yarın sabahtan itibaren ilçemize vaat ettiğimiz ve söz verdiğimiz tüm değişimi her bir hemşerimiz özüne kadar hissedecek. Hiçbir hemşerimiz bize vermiş olduğu oydan dolayı asla bir pişmanlık yaşamayacak. Biz, hayata geçireceğimiz hizmetlerle her verilen oyu anamızın ak sütü gibi helal edeceğiz” dedi.