AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı halk oylaması çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Milletvekili Mustafa İsen, İlçe Başkanı Mustafa Ak ve İlçe yönetimi ile birlikte halk oylaması çalışmalarına Adapazarı ilçesinde devam etti. Esnaf ziyareti ile başlayan program, Kanser Derneği ve Demir Yol iş sendikası Kanaat önderi Rıdvan Baba’yı ziyaretleriyle devam etti.   
 
STK ve mahalle ziyaretleri 
Ahmet Akkoç İlköğretim Okulu, Vali Mustafa Büyük Kız İmam Hatip Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulu, İl Sağlık Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından İlçe heyeti Milletvekili Mustafa İsen ile birlikte Yenigün Mahallesinde toplantıya katıldı. Yenigün Mahallesinde yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Milletvekili Mustafa İsen, Cumhurbaşkanı Sisteminin gerekliğini mahalle sakinlerine aktararak rejimin değil sistemin değişikliğini olduğunu vurguladılar.  

 
İsen, Milletvekili sayısının 550’den 600’e çıkmasının milletin iradesinin temsiliyetini artırdığını vurguladı. Cumhurbaşkanının seçim yenileme yetkisine de değinen İsen, “Cumhurbaşkanının seçim yenileme yetkisi olacak, fakat seçim yenileme istemesi halinde kendisi de seçime girmek zorunda. Aynı şekilde meclis de seçim yenileme isterse, Cumhurbaşkanı ile birlikte mecliste yeniden seçilecektir” dedi.
 
Mahalle sakinleri ise referandumda “Evet” diyeceklerini ve “Evet” demenin Türkiye için önemli olduğunu bildiklerini söylediler.