AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatının Yönetim Kurulu toplantısını katılan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Milletvekili Mustafa İsen’e, AK Parti Adapazarı ilçe Başkanı Mustafa Ak teşkilat olarak referandum süreci ile ilgili yaptıkları hazırlıklar ve planlamalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, “Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın yaptığı çalışmaları taktir ediyorum. Her zaman Sakarya olarak tüm teşkilatlarımızla meydanlarda olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Referandum sürecini iyi anlatmamız ve bu süreçte çok çalışmamız gerekmektedir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında sizlerin destekleri ve çalışmaları ile Sakarya olarak daha iyi, daha yüksek oy oranlarına çıkacağız. Genel Merkezde Sakarya denildiğinde herkesin bakış açısı aynı şekilde önemseniyor ve çalışmalarımızdan dolayı beğeniliyor, takdir ediliyoruz. İnşallah bunun devamını da hep birlikte referandum sürecini doğru yöneterek ve istediğimiz sonucu alarak devam ettireceğiz” dedi. 


Danışmalara davet
AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ayrıca, “4 Şubat 2017 Cumartesi Günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapacağımız İl Danışma Meclisi toplantımıza AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Genel Merkez teşkilatlanma başkanımız Mustafa Ataş katılacak. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım da toplantımıza telekonferans yöntemi ile bağlanacak. Hepinizi İl Başkanlığımızın düzenlediği İl danışma meclisine davet ediyorum” diye konuştu.



 “Mecliste gereğini yaptık, sıra milletimizde”
AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu toplantısında Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ise referandum sürecinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde yeni anayasa taslağı görüşülürken verdikleri mücadeleyi anlattı. İsen, “Biz meclis olarak gereğini yaptık, artık teşkilatlar olarak görev sırası sizde. Biz her zaman milletvekilleri olarak sahalarda olacağız, sizlerle birlikte dolaşarak referandum sürecini, Cumhurbaşkanlığı sistemini vatandaşlarımıza anlatacağız. Güçlü bir Türkiye için hep birlikte  mücadele etmeliyiz. Vatanımızın birlik ve bütünlüğü için ihtiyacımız olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemidir. Referandumdan evet oyunun yüksek oranda çıkması için çalışmak  mücadele etmek bizlerin ve  teşkilatlarımızın asıl görevidir” şeklinde konuştu.


 
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da, Yönetim Kurulu Toplantısına katılan İl Başkanı Fevzi Kılıç'a ve Milletvekili Mustafa İsen’e verdikleri bilgiler ve yönetim kurulu toplantısına katıldıkları için yönetim kurulu adına teşekkür etti. Başkan Ak, “Birlik ve beraberlik içinde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için referandum sürecinde teşkilat olarak elimizden geleni yapacağız. Halkımızı bilgilendirerek en yüksek oranda katılımla halkımızın evet demesini için çalışacağız” dedi.
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, 27  Ocak 2017 Cuma günü saat 18.30'da AKM’de yapılacak olan 46. İlçe Danışma Meclisine İl Başkanı Fevzi Kılıç'ı ve Milletvekili Mustafa İsen’i davet etti.