AK Parti’den Sakarya Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan İnci, Erenler Belediyesini ziyaret ederek Başkan Cavit Öztürk ile görüştü. Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette İnci adaylık kararı ile ilgili açıklamada bulundu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Tüm Erenler halkından, sivil toplum örgütlerinden ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ten 7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimlerde destek istiyorum. Bugüne kadar Belediye Başkanı olarak yaptığımız hizmetleri Allah nasip eder ve de aday gösterilip seçilirsek bundan sonra Milletvekili olarak sürdürmek niyetindeyiz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk kendisini ziyaret eden Ali İnci’nin bu kararına çok sevindiğini ifade ederek, “Çok değerli Ali Başkanımızın bu kararı bizi oldukça sevindirmiştir. Kendisi yıllarca Hendek’e çok önemli hizmetler yapmış bir belediye başkanımızdır. Allah nasip ederse bundan sonra da vekil olarak hizmetlerine devam edeceğine inanıyoruz. Allah yolunu açık etsin” diye konuştu.