Yenidoğan Mahallesi esnaf ziyareti ile devam eden programda ardından İnci ve beraberindeki heyet ile Eğitim Bir-Sen sendikasını Güney Garajını, Mihtatpaşa Donatım bölgesini, Rüstemler, Karaköy ve Çökekler Mahallelerini ziyaret etti.

Durmak yok

Çökekler'de vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantıda partililere seslenen İnci, "Seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Değerli kardeşlerim başaramayacaklar, bizi bölemeyecekler, bunlara fırsat vermeyeceğiz. Ülkemiz zaman zaman zor şartlardan geçiyor fakat hamdolsun hepsinden güçlenerek çıkıyoruz. Ne olursa olsun yatırımlarımıza ara vermiyoruz. Kanal İstanbul projemiz hayata geçtiğinde gemiler ücret karşılığı kanaldan geçecek. Süveyş kanalı, Panama kanalından nasıl ücret vererek gemiler geçiyorsa biz de ücret alacağız. Ekonomimiz büyüyecek, güçlenecek. Bunun için Avrupa ayaklanıyor, güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Biz bu oyunları bozduk bozmaya devam ederek liderimize sahip çıkmaya devam edeceğiz inşallah. Ben herkesin vekili olmak için yola çıktım. Bana her zaman ulaşabilirsiniz” dedi.
Çökekler mahallesinden Karaköy mahallesine gecen İnci, roman vatandaşların düğününe katılarak mutluluklar diledi.

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen İnci, “Muhalefet yakmaktan yıkmaktan başka bir şey yapmıyor. Biz üretiyoruz, ülkemizin geleceği için yatırım yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Yeni Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Partiye destek vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

Rüstemler mahallesini de ziyaret eden Ali İnci, “Ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerin dua ve desteklerinizi istiyorum. Vakit Birlik Vakti Vakit Sakarya Vakti. Vakit Türkiye Vaktidir” dedi.