AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı halk oylaması çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Ali ihsan Yavuz ve İlçe Başkanı Mustafa Ak, teşkilat üyeleriyle birlikte halk oylaması çalışmalarına Adapazarı İlçesindeki programlarıyla devam etti. Programa, Budaklar minibüs durağı ile başlayıp Süpürgeciler Odası Başkanı Bilal Babacan ve Süpürgeciler Sitesi ziyareti ile devam eden heyet, zirai aletler ve uzun çarşı esnaf ziyaretinin ardından, AK Parti Gençlik Kollarının açtığı standı ziyaret etti. 


 
“15 Temmuz bir daha yaşanmayacak” 
Kanaat önderi Yusuf Öztürk’ü ziyaret ettikten sonra Korucuk Mahalle Başkanı Sadrettin Demir’in katılımıyla Korucuk Semerkant Şubesini ziyaret eden Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve beraberindeki İlçe Teşkilatı, Korucuk Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.  Verimli geçen ziyaretlere de vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan Milletvekili Yavuz, muhalefeti eleştirerek Anayasa maddelerini muhalefetin okumadığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile birçok olumsuzluğun aşılacağına değinen Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “15 Temmuz gibi vatanımıza kast etmek isteyen hainler cumhurbaşkanlığı sistemi sayesinde bu tarz kalkışmalar yapamayacak. Biz ülkemizin refah, yaşanılır bir seviyeye gelmesi için çalışıyoruz. Milletvekilleri olarak biz üstümüze düşeni yaptık. Artık söz de, karar da milletindir. İnanıyorum ki yeni Türkiye için halkımız büyük oranla evet diyecektir” dedi.  


 
Cumhurbaşkanı Sisteminin gerekliğine değinen yavuz rejimin değil sistemin değişeceğini vurgulayan Yavuz, “Sistem değişikliği ile birlikte 18 yaşındaki vatandaşlarımıza da seçilme hakkı tanınacak. Seçme hakkı olan herkesin seçilme hakkı da olmalıdır” diyerek sözlerini tamamladı.