AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli AK Parti Sakarya İl teşkilatına yaptığı ziyaret yoğun ilgi gördü. İlk ziyaretini Sakarya İl teşkilatına yapan Dişli, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, il binasında partililere hitaben yaptığı konuşmada, yeni sürecin hayırlı olmasını diledi. Kısa sürede birçok siyasi gelişme yaşandığını belirten Dişli, “Bazı hedeflerde geriye düşmüş olabiliriz ama Cumhurbaşkanımız ile bu hedeflere en kısa sürede ulaşacağız. İl başkanımızla, büyükşehir belediye başkanımızla, milletvekillerimizle ve il teşkilatımızla Sakarya bu pastadan yararlanacaktır” dedi.

Almanya’nın soykırım kararını onaylaması hakkında konuşan Dişli, “Almanya’da siyasiler daha önce de bunu yapmaya çalıştılar. Ancak bu durum bizi daha fazla birlik beraberliği itiyor. Bir taraftan terörü, bir taraftan bu tür konuları körükleyip, bir tarafından da ekonomimizi baltalamaya çalışıyorlar. Ama bizim yolumuz, hedefimiz belli. 2023 hedeflerine hep birlikte ilerleyeceğiz” diye konuştu.