AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları’nın 24 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan İlçe Kadın Kolları 2. Kongresinde aday olacak olan isim İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda açıklandı. Adapazarı İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları yöneticileri, İlçe Ana Kademe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Kadın Kollarının adayının açıklanmasında önce kısa bir konuşma yaparak, “İlçelerimizde Kongre sürecimiz bir bir tamamlanıyor. Bugün Allah’ın izniyle Adapazarı İlçemizde kongreye gideceğimiz İlçe Kadın Kolları Başkanını açıklayacağız. Bugüne kadar Adapazarı İlçemizde faaliyet gösteren, her etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nursel Özkılıç’a ve değerli yönetimine partimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti büyük bir ailedir. Ailenin içinde de kadınların önemi büyüktür, kadınlar annedir, şefkatlidir, toplayıcıdır. Adapazarı ilçemiz çalışmalarıyla her zaman diğer ilçelerimize örnek olmuştur. Önümüzdeki Kongre sürecinde de İlçe Kadın Kolları başkanımız ve oluşturacağı yönetimin örnek olma ve yol gösterici olacağı konusunda şüphem yoktur. İlçe Kadın Kolları Adayımız, Fatma Varol arkadaşımızdır. Kongre sürecinde kendisine başarılar diliyor, mevcut başkanımız Nursel Özkılıç hanımefendiye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

fatma_varol2.jpg

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun İlçe Kadın Kolları Başkan Adayını açıkladığı toplantıda kısa bir konuşma yaparak, mevcut başkan Nursel Özkılıç’a teşekkür ederek, Başkan Adayı olarak Kongreye gidilecek Kadın Kolları Başkan Adayı Fatma Varol’a hayırlı olsun temennilerinde bulundu.  

İlçe Kadın Kolları Başkan Adayının açıklandığı toplantı sonrasında İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç ve İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Fatma Varol, kongreye yönelik çalışmalar hakkında konuştu.

İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Fatma Varol, evli ve 2 çocuk annesi. 1998 Atatürk Üniversitesi-Oltu MYO-Gıda Teknolojisi Bölümü’nden mezun. Halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıfı öğrenimine devam eden Varol, Sakarya ve Düzce’de gönüllü Kur’an kursu öğreticiliği, 2003 yılından 2011 yılına kadar da Sakarya ve Düzce’de çeşitli gıda üretimi firmalarında sorumlu yöneticilik yaptıktan sonra, 2012 yılından beri de Sakarya Büyükşehir Belediyesi‘nde çalışma hayatıma devam ediyor.

fatma_varol3.jpg

Siyasi hayatına 2009 yılında AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kollarında başlayan Varol, Dış ilişkiler ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2011 Yılında Adapazarı İlçe Ana Kademe Yönetim Kurulundan yer aldı. Ana Kademe Ar-Ge Birim Başkanlığı görevinde bulundu. 2014 Yılında Kurulan Yeni yönetimde tekrar yer aldı.