Toplantı, AK Parti  Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı  Günnur Çelik’ in ev sahipliğinde Sapanca Kurtköy Gönül Sofrasında  gerçekleştirildi.
İlçe Başkanları toplantısına 16 İlçe Kadın Kolları Başkanı, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ve eşi Nurten Yılmazer, Sapanca İlçe Teskilat Başkanı Nazmi Bostancı ve  eşi Sema Bostancı katıldı.

AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik yaptığı açılış konuşmasın da yaptığı açılış konuşmasın da AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kolları olarak yaklaşan seçime hazır olduklarını ve çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti yaptığı açılış konuşmasın da AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kolları olarak yaklaşan seçime hazır olduklarını ve çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade ettiRamazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantıda konuşan Sapanca  Belediye Başkanı Sn.Aydın Yılmazer, “Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, hem yerel hem de genel seçimlerde kadın kollarının çalışmalarının önemine değindi. Kadın Kollarımıza çok önemli görev düşüyor. Yaptığınız ve yapacağınız güzel çalışmalar ile durmak yok yola devam diyeceğiz. Mübarek Ramazan Ayı’nın tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyorum”  dedi.

ak_parti_sapanca2.jpg

AK Parti Sakarya  İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu yaptığı konuşmada, “İnsanlar arasındaki birlik ve beraberliğin, hoşgörü ve muhabbetin, şefkat ve merhametin bol olduğu Ramazan Ayı’na giriyoruz. On bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu  toplantıda yapılacak programlar ve çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Salı günü Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısı hakkında bilgilendirmede bulunan Hatipoğlu, “Biz kadınların, siyasetteki önemi her geçen gün artmaktadır. Üzerimize düşen sorumluluk, ülkemizin ve milletimizin refahı adına birçok fedakarlığı gerektirmektedir. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edeceğiz. İlçe ziyaretlerimize başladık. Teşkilat içi eğitimlerimiz devam ediyor. Biz Sakarya İl Kadın Kolları ve teşkilatlarımız olarak bu sorumluluğu üstlendik ve elimizden gelenin çok daha fazlasını yapabilme gayreti ile birlik ve beraberlik içinde  yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminide en güzel şekilde atlatacağız. 30 Mart yerel seçimleri Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde teşkilatlarımızın gayretli çalışmalarıyla elde edilen başarı, ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştıran önemli adımlardan biri olmuştur. Yeni Türkiye'nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biride Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Bu amaçla teşkilatlarımızın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik gerekli hazırlıkları yapması, eksiksiz ve hiç bir aksamaya yol açmaması amacıyla Genel Merkezimiz tarafından organize edilen ve tüm Türkiye'de olduğu gibi bizimde geçtiğimiz Pazar günü ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ adlı toplantılarımızı gerçekleştirdik. Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile belirlenen yerlerde bir araya geldik” diye konuştu.

ak_parti_sapanca3.jpg

“10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi yüz yılın seçimidir” değerlendirmesini yapan Hatipoğlu, "Teşkilatlarımızla birlikte daha önceki seçimlerde gösterdiğimiz çaba ve gayretin daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı seçiminde göstereceğiz. Ülke tarihinde ilk defa halk oylamasıyla belirlenecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin adayını ikinci tura kalmadan seçeceğiz İnşalalh. Teşkilatlarımızla birlikte planlı, programlı bir çalışma ile seçime katkımız en üst düzeyde olacaktır. Oluşturacağımız sistem ve çalışmalarla, her seçimde olduğu gibi milletimizin de desteği ile bunu başaracak güçteyiz. Bu anlamda gerçekleştirmiş olduğumuz  toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" sesi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanlarından bölgelerinde  günlük ve haftalık çalışmalar ile seçim süreci ile yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Toplantıda İlçe Kadın Kollarının Sandık Yönetim Kurulu ve Üyelik konusunda ki çalışmaları görüşülerek İlçelerde ki üye sayısı ve oranları  değerlendirildi.