AK Parti İl Başkanı Yunus Tever beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kuzey bölgesinde bulunan ilçelere çıkartmada bulunarak belediye başkanlarına ve ilçe başkanlarına ziyarette bulundu.

Kuzey ilçelerini ziyaret etti

İlk olarak Kocaali ilçe teşkilatına ve ardından üçüncü kez belediye başkanlığına seçilen Ahmet Acar’ı ziyaret eden ve görevinin hayırlı olmasını dileyen heyet ardından da Karasu ilçesine gitti. Karasu’da ilk olarak teşkilatına teşekkür eden Tever, akabinde belediye başkanı İshak Sarı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Heyetin buradan sonraki ziyaret durağı ise Ferizli oldu. Ferizli’de başarılı bir seçim kampanya dönemi geçirdiklerini ifade eden Tever, teşkilatına teşekkür ederek, Ferizli belediye başkanı İsmail Gündoğdu’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Tever önderliğindeki heyetin son durağı ise Söğütlü İlçesi oldu. Söğütlü’de belediye başkanı seçilen Koray Oktay Özten’e hayırlı olsun diyen heyet ardından Söğütlü ilçe teşkilatında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına katıldı. Söğütlü ilçesinde almış oldukları başarılı oy oranından dolayı memnuniyetini dile getiren Tever, teşkilat mensuplarına seçim propaganda dönemindeki gayretli çalışma ve performanslarından dolayı tek tek teşekkür etti. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve yönetimini belediye başkanlık makamlarında ve teşkilatlarında ağırlayan ilçe başkanları ve belediye başkanları nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

“Projelerinizin takipçisi ve destekçisi bizler olacağız”

İlçelerdeki konuşmasındaki satır başlıklarında İl Başkanı Yunus Tever, “Seçim öncesi sürdürdüğümüz saha çalışmalarımızı seçim sonrası da devam ettiriyoruz. Bir sonraki seçime şimdiden en hazır parti biziz. Vatandaşlarımız size ‘benim ilçemi sen yönetebilirsin’ diyerek oy veriyor. Sizler de ilçelerinizin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük bir role sahipsiniz. Bu rolü de gerektiği gibi yerine getireceğinize güvenimiz tamdır. Halka vaat ettiğiniz projelerinize bir yerden mutlaka başlayın. Projelerinizin takipçisi ve destekçisi de bizler olacağız. Sizler artık parti rozetlerini çıkararak her kesimi kucaklayacak şekilde çalışacak ve belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceksiniz. Kim halka neyi vaat ettiyse biz de o proje yerine getirilene kadar takip edeceğiz. Projeleri yerine getirirken de halkımızdan kopmadan iç içe olmalı ve dertlerine, sorunlarına ortak olmalıyız. Halkımızdan aldığımız bu güçlü desteği boşa çıkarmayarak verilen sözleri yerine getirmek için gece gündüz, el birliği ile çalışacağız. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim mahcup etmesin” ifadelerine değindi.

İlçe başkanlarına teşekkür etti

31 Mart yerel seçim sürecinde gösterilen gayretli ve azimli çalışmalar için teşkilatlarına teşekkür eden Tever, satır başlıklarında “Şimdiye kadar olduğu gibi yerel seçim sürecinde de alnımızın akıyla çıktık. Sakarya ve Cumhur İttifakı olarak farkımızı bir kez daha ortaya koyduk. Allah’a hamdolsun ki tecrübeli ve teşkilatçı bir ekibimiz var. Tüm ilçelerimizde donanımlı ve nitelikli meclis üyesi arkadaşlarımızı hep birlikte oluşturduk ve halkımıza sunduk. Ben tüm ilçe başkanlarıma bu süreçte ve yoğun geçen seçim propaganda sürecindeki çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Mahalle mahalle, sandık sandık eksik ve gerekli tespitleri önümüzdeki süreçte yaparak değerlendireceğiz. Geçtiğimiz hafta Genel Merkezimize salt, yalın ve öz bir rapor sunduk. Önümüzdeki hafta Partimizin Kızılcahamam kampına tüm belediye başkanlarımızla birlikte katılacağız. Gerekli değerlendirmeyi üç gün boyunca kampta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştireceğiz. Ben tekrar seçim sürecinde büyük gayret sarf eden AK Partimizin tüm teşkilatlarını Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.