Eğitim sorunları

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP PM Üyesi Ayça Taşkent ve İl Başkanı Erdoğan Isır ile birlikte Eğitim Sen Sakarya Şubesini ziyaret etti. Ziyarette eğitim camiasının sorunları ve beklentileri ile yerel seçimler konuşuldu.

Merkez sahipsiz kaldı

Eğitim Sen Sakarya Şube Başkanı Ali Yavuz Köse, ziyaretleri için CHP’lilere teşekkür etti. CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç ise, “Merkez sahipsiz kaldı. Biz Yeniden Güçlü Adapazarı inşa etmek istiyoruz. Adapazarı insanı maalesef sahipsiz. Biz Sakarya Köprüsü kenarına Eko Pazar, Rekreasyon Alanı, Karavan Park yapmak istiyoruz. Bunlar büyük bütçeler isteyen şeyler değil yeter ki vizyon olsun. Biz bunları hayata geçirecek vizyona sahibiz” dedi.

“Her mahalleye bir kreş”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, “Mart’ın sonu bahar olacak. İsmail Kılıç Adapazarı’nda Belediye Başkanlığında ilk görevi her mahalleye bir kreş açacak. Adapazarı’nda değişim şart. Adapazarı İsmail Kılıç ile yeni bir başlangıç yapılacak” diye konuştu.