AK Parti’den Erenler Belediyesi başkan aday adayı olan Mimar Erdal Yıldırım; “Erenler halkıyla beraber yeni Erenler’i inşa edeceğiz” dedi.

2009 ve 2013 yılları arasında AK Parti İl Yönetim kurulu Üyeliği, Mali ve İdari İşler ve Ekonomik İşler Birim Başkanlığı yapan, 2004 yılından bu yana Erenler Belediyesi Meclis Üyeliği ve bunun yanında halen Erenler Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Erdal Yıldırım, “Projelerimizle Erenler’in vizyonu daha da artırmaya geliyoruz” dedi.

“Ben mimarım” diyen Erdal Yıldırım, “Erenler çok güzel bir ilçe ve Erenler’e ‘Doğru Projeler’ ile gidildiğinde ilçenin vizyonu daha da artacaktır. Aynı zamanda Erenler halkının sorunlarını yakından inceliyor ve bu sorunları değerlendiriyorum. Erenler’in problemlerinden birisi de çarşısı olmaması ve ben Belediye Başkanı olduğum taktirde Erenler İlçesine Çark Caddesi gibi bir çarşı getirmeyi planlıyorum. Erenler halkıyla beraber yeni Erenler’i inşa edeceğiz. Erenler için düşündüğümüz, plan ve projelerimizi hayata geçirmek ve daha iyi yaşanabilir bir ilçe yapmak için bu yola çıktık. Allah nasip eder bu görevi bize tevdi edilirse, Mart 2014 yerel seçimlerinde eğer, Erenler’de bir nöbet değişimi olacaksa, ben ve arkadaşlarım, İnşallah adaletten taviz vermeden, iş disiplinine önem vererek, şeffaf ve ilkeli olarak hareket edeceğimizi, buradan sizlere söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.