92 mahallede Erdoğan afişleri

10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için yapılan seçim kampanyasında heyecan doruğa ulaştı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’te bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ile tek tek görüşerek Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor. STK’ları ziyaret eden İnci, muhtarlarla da heyetler halinde görüşüyor. Hendek’te bulunan 92 mahalle Erdoğan’ın afişleri ile donatıldı.

“Önemli olan gönüllü olmak”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Hendek’i karış karış geziyor. Hendek’in her noktasını Erdoğan afişleri ile donatan İnci, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile de tek tek toplantı yapıyor. Hendek’te bağış kampanyasını da bizzat takip eden Başkan İnci, “Burada önemli olan bağışların miktarı değil, gönüllü olmak. Bir lira da, beş lira da, on lira da olsa. Mesele ben bu olayın içinde varım bunu demek. Para miktarı önemli değil. Ama ben de varım demek, bu çok önemli. Hendek’te yaklaşık 17 bin hemşehrimiz Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek verdi. Hendekli hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

hendek_bagis2.jpg

“Milletimize sığınıyoruz”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı olmasının çok önemli olduğunu belirten Başkan İnci, “Yeni bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz, liderimizin önderliğinde. Demokrat, halkını kucaklayan, refahı halkının tamamına yayan, lider, öncü, halkı ile barışık bir devletin peşindeyiz. Bunun önderi 10 Ağustos’ta milletin önünde olacak sandığa gidecek. Tek öncümüz olan milletimize sığınacağız. Hendek olarak her zaman Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldu” şeklinde konuştu.