Salonu inlettiler

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile Yönetimleri ve AK Parti Gönüllüsü gençler ile hıncahınç dolan salonda coşkulu kalabalık, video gösterimleri, konuşmalar, Türk Bayrakları ve sloganlarla şölen havasında bir kongre atmosferi oluşturdu.

Kongreye AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Malik Yaylacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şenay sakal Hendek Belediyesi Başkanvekili Ahmet Kavakçı, önceki dönem Milletvekili Ali İnci, STK temsilcileri ve AK Parti gönüllüleri katıldı.

Şehitler ve Kudüs davası unutulmadı

Konuşmacıların sözleri sık sık sloganlarla kesilirken şehitleri anan video gösterimine “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganları ile eşlik eden AK Gençlik salondan gür bir seda ile Kudüs’e selam yollayarak “Kudüs Filistin’in başkentidir” dedi.


“İnancımız tam!”

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Malik Yaylacı, “Tatil günü bu güzel havada burada azimle, büyük bir coşku ile toplanan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Başkan’ın Ana Kademe Yönetimine geçmesiyle görevi bugün burada devralacak yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Fadıl kardeşimizin ve yönetiminin teşkilatımızın tüm unsurlarıyla birlikte uyum ve ahenk içerisinde güzel işler yapacaklarına canı gönülden inanıyorum, Allah başarılarımızı artırsın” dedi.

“Kongrelerimiz bayram günlerimizdir”

Gençlik Kolları Kongrelerin yenilenme, tazelenme süreci olduğunu birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden hareket edildiğine dikkat çeken AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, mevcut yönetime teşekkür etti. Demir, “AK Parti'de her bir kongre günü bizim için bayram günlerimizdir ve gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz tüm genç kardeşlerimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ayrıca Hendek İlçe Başkanlığı Kongresinde Ana Kademe Yönetimine seçilen İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Erci kardeşimi tebrik ediyorum, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.

“Birlik ve beraberlik” vurgusu

Konuşmasına katılımcılara ve mevcut İlçe Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “Gençlik Kollarımızın 5. Olağan kongresi ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olsun. Bin yıldır var olduğumuz bu topraklarda Sultan Abdülhamit’in, Kanuni Sultan Süleyman’ın, Fatih Sultan Mehmet’in, Sultan Süleyman Han’ın, Ertuğrul Gazi Bey’imizin ve Merhum Necmettin Erbakan Hocamızın, Turgut Özal’ımızın, Adnan Menderes’imizin davasını, heyecanını, aşkını kendine şiar edinmiş Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ımız partisinde siyaset yapmaktan onur duyuyoruz. Gurur duyuyoruz. Bu salonları da böyle kalabalık ve coşkulu görmekten ayrıca heyecan ve gurur duyuyoruz”  dedi.

“Dönüşümü gençler gerçekleştirecek”

Katılımcılara ve mevcut İlçe Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Ali İnci de “Ülkemizde hedeflediğimiz daha güzel bir gelecek için, değişim ve dönüşüm için gençlerin siyasette daha çok yer alması gerekiyor” diye konuştu.