Toplantıya mahalle yönetimi ve sandık başkanları yoğun ilgi gösterirken, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ilçe gündemindeki meseleler hakkında bilgi verdi.
"Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras başkanlık sistemidir"
Eğitim, sağlık ve ulaştırma alanında yapılan yatırımlardan da bahseden Sofu, ülke gündemindeki bazı konulara da değindi. Sofu yaptığı açıklamada; "Lozan antlaşması daha önce Mustafa Kemal tarafından Hatay alınarak delinmiştir. Yine Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu'nun İngiltere'de Kıbrıs için garantörlük anlaşmasını imzalamışlardır. Bu vesile ile Kıbrıs Barış Harekatı düzenlenerek ikinci kez Lozan Antlaşması delinmiştir. Şartların oluşması durumunda, güçlü lider ve iyi bir tarih bilinciyle Lozan Antlaşması tekrar delinebilecek ve hasret böylelikle giderilecektir. İkinci olarak ise haklarımızı savunabilmemiz ve lider bir ülke olabilmemiz için Başkanlık sistemine geçmemiz şarttır. Türk Milletinin tarihine ve kimligine en uygun yönetim şekli başkanlık sistemidir. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras başkanlık sistemi ile güçlenmiş bir Türkiye'dir" dedi.
"Cevap veremeyeceğimiz hiç bir konu yoktur"
Toplantıya katılan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ise Hendek Belediyesi tarafından yapılan yatırımları ve çalışmaları ifade etti. Hendek'e yapılması gereken yatırımlar ile ilgili de bilgiler veren Başkan Püsküllü; "Hendek, hizmetin en iyisine layıktır. Bizde bu hizmeti sunmak için canla başla mücadele etmekteyiz. Ne yazık ki aslı astarı olmayan iddalar ile küçük oyunlar peşine düşen art niyetli bazı kişiler sürekli bizlere saldırmaktadır. Biz şeffaf yönetim anlayışımız ile yolumuza devam etmekteyiz. Yaptığımız çalışmalar hakkında cevap veremeyeceğimiz hiç bir konu yoktur" diyerek sözlerini noktaladı.