Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever ve mahalle başkanlarının katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle Başkanlarının taleplerini dinleyerek gündem değerlendirmesinde bulundu.  Başkan Ak, konuşmasında ülkemiz üzerine oynanan oyunları ve siyasi baskıların açıkça yapıldığının artık gözle görünen şekilde olduğunu belirterek, "Milletimiz hükümetimizin devletimizin arkasında olduğu sürece bu baskılara asla boyun eğmeyiz. İri olmalıyız, diri olmalıyız, bir bütün olmalıyız" dedi.

“Daima hazır olmalıyız”

Başkan Ak, vatandaşlarla mahallelerde sürekli irtibat halinde olunması gerekliliğine dikkat çekerek, "Hepiniz mahallelerinizde birer ilçe başkanısınız. Mahallelerimizin sorumlulukları sizlerin sırtında. Mahallelerimiz sizlere emanet, emanete en iyi şekilde bakmalı, gereken çalışmayı bu doğrultuda çalışmalar yapmalısınız. 2019 yılında büyük hedeflerimiz var. Millet olarak, ülke olarak hedeflerimizi yükseltmemiz gerekiyor. Bunun için şimdiden gerekli çalışmaları yapmalı, günü geldiğinde sandıklardan her zaman olduğu gibi daima hazır olup, halkımızın güvenini alarak büyük bir fark ile önde çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

“Durmadan, yorulmadan”

Konuşmasının devamında yarınları ve çocukların geleceğini inşa etmek için durmadan yorulmadan çalışmalara devam edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Ak, "2019 seçimleri ile yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine geçerek ülkemizin 2023 – 2053 - 2071 hedeflerimize ulaşması için önündeki bütün engelleri aşmış olacağız. Mahallelerimiz de mahalle başkanlarımız, mahalle yönetimlerimiz, sandık kurullarımız olmak üzere hepsi bizim için çok önemli ve değerli mahalle toplantılarımızı, sandık toplantılarımızı eksiksiz yaparak mahallemizdeki tüm sorunları rapor haline getirerek ilçe teşkilatımızdaki mahalle koordinatörlerimiz ile teşkilatımıza ulaştırmalısınız” diye konuştu.

“DURMAK YOK”

Başkan Ak, son olarak toplantıya katılan mahalle başkanlarına teşekkür ederek, "Tüm mahalle başkanlarımızı, sandık kurullarımızı, yönetimlerimizi yaptıkları ve bundan sonra yapacakları çalışmalardan dolayı kutluyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz ve bu ailenin bir ferdi olduğumuzdan dolayı hepimizin gurur duyduğuna inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun durmak yok millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz" dedi.