“Birlikte çalışarak seçimlerden zaferle ayrılacağız”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı, ilk günden bugüne teşkilatlarda görev alan AK Parti üyeleriyle Vefa Buluşması gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Metin Kurtuluş’un teşkilat faaliyetlerini aktardığı açılış konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Adapazarı Teşkilatı’nın birlik duygusundan önemle bahsetti. Işıksu, “Partimizin kurulduğu günden itibaren davamızın ruhuna sadık kalarak, birliğimize asla halel getirmeden, en çok katkıyı nasıl sağlarız, bunun peşinde olduk. Tüm dava kardeşlerimize müteşekkiriz, Allah hepsinden razı olsun. Adapazarı ilçe teşkilatımız çok çalışkan ve çok tecrübeli, her zaman böyleydi. Tüm kademeleri ile dipdiri, çok canlı, maşallah. Kapı, kapı, sokak sokak dolaşıyoruz, tüm vatandaşlarımızla bir aradayız, onlarla dertleşiyor, talep ve düşüncelerini, beklentilerini alıyoruz. Yeni bir sayfa açıyoruz. Bu zamana kadar taş üzerine taş koyan herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz. Tüm teşkilatımızın, dava dostlarımızın destekleri ile en yüksek oyu alarak, başarı çıtamızı yükselterek seçimlerden inşallah zaferle ayrılacağız. Yeni hizmet döneminde inşallah yönetimi emanet aldığımızda, çok ama çok çalışacak, Adapazarı’mızı daha güzel yarınlara hep birlikte hazırlayacağız” diye konuştu.

“Teşkilatlarımıza güveniyorum”

Adapazarı Teşkilatı’nın başarılı bir teşkilat olduğunun altını çizen İl Başkanı Yunus Tever, “AK Parti birliğin adresidir, çok çalışmanın, gayretin adresidir. Çalışkan Adapazarı teşkilatımızla en yüksek oyu alacağımızdan hiç şüphemiz yok.  Tüm teşkilatlarımızla Cumhur İttifakı’nın gücünü nasıl artırabiliriz, Sayın Cumhurbaşkanımıza en güzel hediyeyi nasıl verebiliriz, bunun gayreti içindeyiz. Karşımızda öyle bir ittifak var ki ne yaptıklarını kendileri dahi bilemiyorlar. Bizim bu ittifaka en güzel cevabı bir kez daha vermemiz lazım. Ben teşkilatlarımıza güveniyorum. En yüksek oy oranları ile inşallah bu seçimlerden de zaferle ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. Tüm dava dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah kardeşliğimizi daim eylesin” dedi.

“Adapazarı Teşkilatı ilkleri başarmıştır”

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz da, Adapazarı Teşkilatının çok özel bir teşkilat olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında, “Adapazarı teşkilatımızda, dile kolay, çok güzel hatıralarımız, çok güzel anlarımız var. Acı, tatlı her günde hep beraber olduk, birlikte olduk. Adapazarı Teşkilatı her zaman ilkleri başarmış, zor günlerde çok önemli çalışmaları hayata geçirmiş, çok özel işler yapmış, ruhu, tecrübesi farklı, bambaşka güzelliklere sahip bir teşkilattır. Biz her zaman şuna inandık. Mutlu Işıksu başkanımızla ilk günlerimizi hatırlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da söyler, ‘Kader planında ne varsa biz onu göreceğiz.’ Ben bugün genel başkan yardımcılığı görevinde isem emin olun, bunu Adapazarı Teşkilatımıza borçluyum, teşkilatımızın farklı motivasyonuna, tecrübesine borçluyum. Mutlu Işıksu başkanımız teşkilatımızda çok önemli çalışmalar yapmış, başarılı olmuş bir kardeşimiz. Adapazarı’nda da çok özel çalışmalar yapacağından hiç şüphemiz yok” dedi.

"Makamı beğenmeyenler var"

Nereden nereye gelindiğini gösteren çok net tablolar olduğunu belirten Ali İhsan Yavuz, "Ben o yüzden hayatımın her noktasında AK Parti için ve Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda çok çalışacağım. Bundan sonraki yaşamımda Milletvekilliğim devam ederken de devam etmezken de Cumhurbaşkanımızın anısına ve hatırasına halel getirecek hiçbir hamlem ve adımım olmayacaktır. Makam verirken iyi ama makam vermezken yan çizmek bize yakışmaz. Yan çizenler var, makam verilmediğinde yan çizenler var, makamı beğenmeyenler var, 'benden sonrası tufan' anlayışı içerisinde hareket edenler var, bunların hiçbirisi bizi enterese etmiyor. Trenden inenler var. Bu trenden inenler bir daha asla binemeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız söylüyor. Böyle bir zamanda AK Parti treninden inenlerin bir daha bu trene dönüp binme şansları yoktur. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızla nereye geldiğimizin bilincindeyiz ve Cumhurbaşkanımızla ne büyük ufuklara doğru yolculuk yapacağımızın farkındayız. Ne büyük güzellikleri, ilkleri onunla birlikte yaşayacağız onu biliyoruz. Bizi bu hayallerimizle buluşturması anlamında da hayatımızın sonuna kadar kendisine dua edeceğiz. Asla ve katiyen Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırasına, onun emeğine halel getirecek bir yaklaşım içerisinde olmayacağız" ifadelerini kullandı.

Kimler katıldı

Vefa Buluşması’na AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Cumhur İttifakı AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcıları Erol Aydın ve Aydın Tercan, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Önceki Dönem İlçe Başkanı Mustafa Ak, meclis üyeleri ve adayları ile kuruluştan bugüne görev alan teşkilat mensupları katıldı.