Programı kapsamında Terminal, Atatürk Bulvarı ve Hasırcılar Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, Özel Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, günün devamında Camili Mahallesi Seçim irtibat Bürosu’nun açılışına katıldı. Camilili vatandaşlar büro açılışında Hacıeyüpoğlu ve katılanları büyük coşkuyla karşıladı.

Programda yaptığı konuşmada AK Parti’de tüm hızıyla devam eden seçim çalışmalarını değerlendiren Recep Hacıeyüpoğlu, kadın ve gençlik kolları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ve teşkilatın tüm kademeleriyle sahada olduklarının altını çizdi.

“Büyük fotoğrafa inanıyoruz”

Programının sonunda Adapazarı Taşlık Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, muhalefet partilerinin sahada hiçbir karşılıklarının olmadığını vurguladı. Recep Hacıeyüpoğlu, “Muhalefet partilerinin meydanlarda yakalayamadıkları coşku ve heyecanı, biz seçim irtibat büroları açılışlarında yaşıyoruz. İttifakçıların ve MHP’nin meydandaki haline hep birlikte şahit olduk. Hamdolsun bizim ev toplantılarımız dahi miting havasında geçiyor. Sahada gördüğümüz tablo hemşerilerimizin hangi büyük fotoğrafa inandıklarını ispatlıyor” ifadelerini kullandı.


“Son darbe 23 Mayıs”

Hacıeyüpoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Tablo her geçen gün daha da netleşiyor. 23 Mayıs’ta Sayın Başbakanımızın Sakaryalılarla buluşmasının ardından şehirdeki seçim havası da tamamen değişecek. Kent Meydanı’nda toplanacak binlerin ardından muhalefet partileri de son darbeyi yemiş olacak. Onlar treni çoktan kaçırdılar, tablo açık ve nettir. Ayakları yere sağlam basan AK Parti’den başka sahada karşılık bulabilen başka bir parti yok.”